Pickles Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 şimdi sitede iframe kullanıyorum fakat iframein içinden bir linke tıkladığında yeni bir tabda ya da mevcut olan sayfada açtıramıyorum. Sadece iframe içindeki sayfa değişiyor target="" taki bütün seçenekleri denedim olmadı. Ne yapmam gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 target="_blank" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 targetın alabileceği bütün değerleri denedim ama olmadı nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Target'a tıkladıgında açılması istediğin sayfanın hangi framede açılacaksa onun adını yaz "sagframe" "solframe" gibi. Frameset içine bakıp name kısmında yazanı target a yaz. _blank yeni pencerede aç anlamına geliyor ama TAB için özellikle birsey yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 frame değil iframe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 javascriptle hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar