Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 internet cafe lasım agalar varmıdır güzel bıyer buralarda karşıyaka yada basmane tarafına yakın olursa super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Ne için istiyorsun ki ? Oyun cilent'ı kopyalamak için mi yoksa oyunu cafe'de oynamak için mi ? Basmane'ye en yakın bildiğim, Elite.net. Alsancak Amerikan Kültür Derneği'nin karşısındaki sokakta, WOW oynanan bir cafe. Hemen onun bir sokak ötesinde de Mavi.net var orada da WOW oynanıyordu bir dönemler. Oralara bir bak. İkisi de güzel cafelerdir. Muhtemelende hala WOW vardır pc'lerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 aga evde net yok su an cata gelmedende giriyim 2 zıplıyım cıkıyım ıstıyorum cok canım cektı.sonrasında zaten evden takılırım tabi türktelekomun sorun yaratmassa... Edit:saol paylasım ıcın emege saygı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bir şey değil... Bu arada, Blizzard Authenticator olmadan cafelerde WOW oynamamaya dikkat et. Tarif ettiğim cafeler güvenli olsalar da ne olur, ne olmaz... Ya da önlemini al bir şekilde. Keylogger vakası olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Vioxx said: Edit:saol paylasım ıcın emege saygı... pati böyle saçma tabirler ve alışkanlıklar yoktur. paylaşım için saol, emeğe saygı falan demyiz. diyenlerle de dalga geçeriz. sadece yardımcı olan kişi veya kişilere sade bir teşekkür ederim demen yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Dragonmax said: Vioxx said: Edit:saol paylasım ıcın emege saygı... pati böyle saçma tabirler ve alışkanlıklar yoktur. paylaşım için saol, emeğe saygı falan demyiz. diyenlerle de dalga geçeriz. sadece yardımcı olan kişi veya kişilere sade bir teşekkür ederim demen yeterli. seninde terazine abandım dragonmax. saol uyarı ıcın ama salam takip ederim patiyi sadece bol bol mesaj yazmam o kadar.sadece trolling...trolling... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 panpa naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 iyi lan işteyim sıkıntı bastı,blizz bedavaya acalım senın acc yı dedı bende olur dedım cafe arıyorumdum buldum gıdıcem bır ıkı dalaranda zıplıcam,guildle standart gay mubahhetı yapıp cıkacam.. sen ne yapıuyore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=) Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 alsancak elitte var wow oynayanda görüyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 elite ne abi mc ten yemek sölüyosun cafeye, cafe kendi karını üstüne koyuyor öle biyer orası :) elite in 50 mt ilerisinde aynet war bekleriz oraya her makinada rahatlıkla wow oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 agalar gittim elite nete wow var patch yok.dedım sagolun kalktım gıttım simdi sifremi degıstırdım.gerci patlatılcak bısıde yok ama olsun... olorin84 said: elite ne abi mc ten yemek sölüyosun cafeye, cafe kendi karını üstüne koyuyor öle biyer orası :) elite in 50 mt ilerisinde aynet war bekleriz oraya her makinada rahatlıkla wow oynayabilirsin. aynet gormedım ama sankı hack yıcekmısım gıbın geldıkı. birde arkadas 2TL saatı emme pahalı yer bu izmir,esk gözünü yiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 vioxx acaip cool sun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Vioxx said: Dragonmax said: Vioxx said: Edit:saol paylasım ıcın emege saygı... pati böyle saçma tabirler ve alışkanlıklar yoktur. paylaşım için saol, emeğe saygı falan demyiz. diyenlerle de dalga geçeriz. sadece yardımcı olan kişi veya kişilere sade bir teşekkür ederim demen yeterli. seninde terazine abandım dragonmax. saol uyarı ıcın ama salam takip ederim patiyi sadece bol bol mesaj yazmam o kadar.sadece trolling...trolling... son mesajın hemen altına, son mesaca cevap maiyetinde post atılıyorsa, o son mesaj alıntı da yapılmaz patide. dsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 oh pwned.. neyse gittim aynete 2 zıpladım sonrasında makıne kastı lag oldu cıktım... yardımlarından dolayı pati ailesine teşekkür ederim. haydi hayırlı işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 manyak laf yemişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar