Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3Dsmax kursu lazım (mimarlara yönelik)

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

3ds max'ın kendi içinde dersler şeklinde tutorialları var ben ordan öğrenip baya baya oyunlar için statik modelleme yapmıştım.
ki tahminimce mimar içinde statik modelleme daha önemli olacaktır. kamera efektleri falan da kolay zaten. tutoriallar ile statik modelleme çok rahat öğrenilebilir. ama animasyon için bi bilenle çalışmak faydalı olur.

baya iyi o tutoriallar çok zevkli.

lan yükleyip yeniden mi yapsam sdf
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

bu internetteki tutriallar genelde daha çok teknik çizim ya da figür vs gibi şeylere var.. arada mobilya çizimleriyle ilgili tuto verenler de gördüm de ama direk hani vray+3d bir arada anlatan bulamadım

abi tutorialların artık %99 u vray default kullanılıyo tarzında anlatılıyo yani aksine gidilecek kurs çok basicse böyle scanline render falna esir eder adamı.
Sosyal ağlarda paylaş

bence max tutorialla kolay kolay olucak iş değil autocad photoshop falan olurda max zorlar. Kadıköyde akademi mimmar var birde arkitera nın kursları iyidir bunları tavsiye ederim fiyatlar yüksek biraz konu max olunca 800-1200 civarıdır muhtemelen arayıp sormak lazım. Bende Maya öğrenmek istiyorum bu aralar bu ikisinden birine gidicem muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bir arkadaş Beşiktaşta gitmişti, Mimar kendisi, Autocad fln ileri seviye biliyor. 3DMaxte de basic bilgisi vardı, geliştirmek için gitti, sorarım bir ona memnun kalmışmı fln diye. Yeri de yanlış bilmiyorsam, balık pazarından migros'a doğru giderken bi iskenderci var, ismini unuttum şimdi, ordaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...