zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bir de bunun başka versiyonu vardı....klasik müizk fonda,gri bir araba kıvrımlı bir yolda ağır ağır virajları dönerken uzak çekimden seyrediyorsunuz,her şey tıkırında,mutlu huzurlu bir araba yolculuğu izlerkennn küttt!!!!!....bir de onun başında mutlaka kulaklıkla ve ekrana yakın izleyiniz yazıyordu,bir kıllık var demiştim ama...gene de oltaya gelenlerdenim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 FromTheHell said: big bang terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bugün sabah kalkar kalkmaz keklendim çok fena en büyük yılan ölü bulundu hem de nerde? diye herkes paylaşıyodu ulan dedim bi de ben izliyim bi izledim izlemez olaydım uykum nası açıldı nası sıçradım hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ses kısıktı hiç korkmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ses acayip açıktı, hiç de beklemiyodum acep kız napıcak diye izlerken. hiç de korkmadım, eskiden olsa zıplardım yerimde demek ki bağışıklık kazanıyoruz artık böyle spastik videolara karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 şu tip videolar bi ara ciddi ciddi psikolojimi bozmuştu ne zaman sakin bi video izlesem hep geriliyodum ya çıkarsa falan diye. Önce bi sonuna bakıp sonra izliyodum videoyu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar