JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 köpeğin çişi, kakası için zaman kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kendi kakam için tarafı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben tuvalet kağıdı kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 cumhuriyet. radikal. milliyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Günlük gazete almıyorum denk gelirse hangisi olursa olsun okurum. İnternetten hürriyet,vakit,zaman,haber7,taraf,odatv,haberinyeri'ni takip ediyorum. 1 Martta aydınlık günlük gazete olarak çıkmaya başlayınca onu alıcam ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 kendim alırsam radikal alıyorum eve sözcü ile vatan giriyor bakcaksam onlara bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 haber okumak için ajanslar ve ntvmsnbc. zamanım varsa yorumlar ve köşe yazıları için radikal, milliyet, zaman, taraf ve diğerleri. bir nevi nabız tutuyorum. iyidir, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 taraf ve şeriatçı gazetesi dışındakiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 radikal - hergün internetten okuyorum, yazarları vs. cumhuriyet - her pazar alıyorum bulmaca için falan. pazar eki iyi gayet. onun dışında internetten bbc türkçeyi takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar