Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitirme projesi...

suBzer0

Öne çıkan mesajlar

Varmıdır paticikte bitirme tezi filan yazan yapan arkadaşlar? Tam bitirme tezi gibi değil yani o kadar kapsamlı bişey değil , araştırma yapılıcak bir konu hakkında filan.. İlgilenen olur mu?

Fizik bölümü için.. Foucault Pendulum hk. nedir ne değildir ne işe yarar filan.. bu tarzda bir çalışma olucak , herangi bir programlama kod filan yazımı olmadığı için nisbeten kolay bir proje.. vakit bulamadığım için birine yaptırmayı düşünüyorum.. İlgilenene detaylı olarak anlatırım tabi telefonda veya yüzyüze..
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar tezi temize geçiriyor anladığım kadarıyla. Zira tezi hazırlamak kolay kısmı, onun dipnotlarını kaynakçalarını, sayfa düzenini, içindekileri, dışındakileri hazırlamak daha zor.

Şimdi teze başlarken bence

Veri bulmak ve kaynak bulmak > tezi tez haline getirmek > konuyu anlatıp tezin size ait kısmını hazırlamak

Tabii bu ne yapmak istediğinizi bildiğinizi varsayarsak böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

bitirme projesi diyor zaten. acayip dandik şeyler yapılabilir. ama master tezinde çıkıyon kurulun önüne bunu neden böyle yaptın, bunun doğru olduğunu göster bize, o kanıt doğru değil falan diye terletiyorlar seni

yoo bizim bitirmedede terletiyorlar. hemde gözlerinden terliyosun böle, ben gözümdem terledim juride mesela. ilk kez başıma geldi öle bişi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...