suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Varmıdır paticikte bitirme tezi filan yazan yapan arkadaşlar? Tam bitirme tezi gibi değil yani o kadar kapsamlı bişey değil , araştırma yapılıcak bir konu hakkında filan.. İlgilenen olur mu? Fizik bölümü için.. Foucault Pendulum hk. nedir ne değildir ne işe yarar filan.. bu tarzda bir çalışma olucak , herangi bir programlama kod filan yazımı olmadığı için nisbeten kolay bir proje.. vakit bulamadığım için birine yaptırmayı düşünüyorum.. İlgilenene detaylı olarak anlatırım tabi telefonda veya yüzyüze.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bitirme projesini nasil birine yaptirmayi dusunuyorsun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yapanlar var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yaptirmasina yaptirirsinda kurul kabul etmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Bilen biri yapacak işte projeyi, o da bedelini ödeyecek falan. Anladığım kadarıyla tez olmadığından juri karşısına çıkma durumu falan yok, o yüzden rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 haa siz jüri falan önüne çıkıyosunuz. bizde tezi ver asistanlar kontrol etsin notunu al geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Çıkıcam abi jüri önüne , birisi yapıcak işte araştırmayı , ben ona örnek bişey vericem ona göre yazıcak tezi sonra bana anlatıcak biraz şurda şunu yaptım burda bunu , ben sonra alıcam okucam onu çalışıcam çıkıp jüriye anlatıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Pickles said: haa siz jüri falan önüne çıkıyosunuz. bizde tezi ver asistanlar kontrol etsin notunu al geç Proje o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yok tez eminim ben ondan. bizim geçen sene mezun olan elemanlara falan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 her okul aynı değil bazıları abuk subuk kasıyor ögrencileri ben de googleda bulup çıktısını alıp ciltlettim 3 adet verdim sonra notumu aldım kurul murul dedilerdi görmedim hiç öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 iyimiş. bizim okulda staj yakıyolar sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 okuldan okula degisiyor iste. tez ile proje bambaska bisi birde. projenin yazili hali tez demek degil yani. biliyorsunuzdur zaten benden daha iyi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bitirme projesi diyor zaten. acayip dandik şeyler yapılabilir. ama master tezinde çıkıyon kurulun önüne bunu neden böyle yaptın, bunun doğru olduğunu göster bize, o kanıt doğru değil falan diye terletiyorlar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Bizde de var o sorular.. hakim olman lazım konuya işte birisi yapıcak sonra ben çalışıcam.. yok mu karşılıklı faydalanmak isticek biri? veya bi tanıdığı olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ardeth'in tanıdığı yoksa kimseninyoktur öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ama ben tanıdığım olsa da söylemem o da var ben emekçinin yanındayım kopyacının değil sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 İstihdam sağlıyorum abi emekçiye daha ne işte? peki bu konu hakkında yardım alabiliceğim biyer biliyormusunuz? mesela tez yazılır filan diyolar onlar ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Onlar tezi temize geçiriyor anladığım kadarıyla. Zira tezi hazırlamak kolay kısmı, onun dipnotlarını kaynakçalarını, sayfa düzenini, içindekileri, dışındakileri hazırlamak daha zor. Şimdi teze başlarken bence Veri bulmak ve kaynak bulmak > tezi tez haline getirmek > konuyu anlatıp tezin size ait kısmını hazırlamak Tabii bu ne yapmak istediğinizi bildiğinizi varsayarsak böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 bu zorluk sırası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 veri bulmak gerçekten zor... hazırlamam gereken tezi anca wikipedia da biraz biraz buldum demand forecast ne kazık konuymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Abi benim konumda acaip yahu "foucault pendulum" konum ama ne kadar fazla şey bulabilirim ki bununla alakalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://scholar.google.com/scholar?q=foucault+pendulum&hl=en&btnG=Search&as_sdt=2001&as_sdtp=on http://ieeexplore.ieee.org/Xplore/guesthome.jsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 ieeexplore'ye asik olabilirsiniz yalniz dikkat edin. sciencediret var bide usttekilere ek olarak o da cok guzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ardeth said: bitirme projesi diyor zaten. acayip dandik şeyler yapılabilir. ama master tezinde çıkıyon kurulun önüne bunu neden böyle yaptın, bunun doğru olduğunu göster bize, o kanıt doğru değil falan diye terletiyorlar seni yoo bizim bitirmedede terletiyorlar. hemde gözlerinden terliyosun böle, ben gözümdem terledim juride mesela. ilk kez başıma geldi öle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar