Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bitirme projesi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Varmıdır paticikte bitirme tezi filan yazan yapan arkadaşlar? Tam bitirme tezi gibi değil yani o kadar kapsamlı bişey değil , araştırma yapılıcak bir konu hakkında filan.. İlgilenen olur mu?

Fizik bölümü için.. Foucault Pendulum hk. nedir ne değildir ne işe yarar filan.. bu tarzda bir çalışma olucak , herangi bir programlama kod filan yazımı olmadığı için nisbeten kolay bir proje.. vakit bulamadığım için birine yaptırmayı düşünüyorum.. İlgilenene detaylı olarak anlatırım tabi telefonda veya yüzyüze..
Mesaj tarihi:
Çıkıcam abi jüri önüne , birisi yapıcak işte araştırmayı , ben ona örnek bişey vericem ona göre yazıcak tezi sonra bana anlatıcak biraz şurda şunu yaptım burda bunu , ben sonra alıcam okucam onu çalışıcam çıkıp jüriye anlatıcam..
Mesaj tarihi:
her okul aynı değil
bazıları abuk subuk kasıyor ögrencileri
ben de googleda bulup çıktısını alıp ciltlettim 3 adet verdim sonra notumu aldım
kurul murul dedilerdi
görmedim hiç öyle bişey
Mesaj tarihi:
bitirme projesi diyor zaten. acayip dandik şeyler yapılabilir. ama master tezinde çıkıyon kurulun önüne bunu neden böyle yaptın, bunun doğru olduğunu göster bize, o kanıt doğru değil falan diye terletiyorlar seni
Mesaj tarihi:
Bizde de var o sorular.. hakim olman lazım konuya işte birisi yapıcak sonra ben çalışıcam.. yok mu karşılıklı faydalanmak isticek biri? veya bi tanıdığı olan?
Mesaj tarihi:
İstihdam sağlıyorum abi emekçiye daha ne işte? peki bu konu hakkında yardım alabiliceğim biyer biliyormusunuz? mesela tez yazılır filan diyolar onlar ne?
Mesaj tarihi:
Onlar tezi temize geçiriyor anladığım kadarıyla. Zira tezi hazırlamak kolay kısmı, onun dipnotlarını kaynakçalarını, sayfa düzenini, içindekileri, dışındakileri hazırlamak daha zor.

Şimdi teze başlarken bence

Veri bulmak ve kaynak bulmak > tezi tez haline getirmek > konuyu anlatıp tezin size ait kısmını hazırlamak

Tabii bu ne yapmak istediğinizi bildiğinizi varsayarsak böyle.
Mesaj tarihi:
http://scholar.google.com/scholar?q=foucault+pendulum&hl=en&btnG=Search&as_sdt=2001&as_sdtp=on

http://ieeexplore.ieee.org/Xplore/guesthome.jsp
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

bitirme projesi diyor zaten. acayip dandik şeyler yapılabilir. ama master tezinde çıkıyon kurulun önüne bunu neden böyle yaptın, bunun doğru olduğunu göster bize, o kanıt doğru değil falan diye terletiyorlar seni

yoo bizim bitirmedede terletiyorlar. hemde gözlerinden terliyosun böle, ben gözümdem terledim juride mesela. ilk kez başıma geldi öle bişi.
  • Yeni Oluştur...