samaella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Banshee, dark templer, ghost, zergin fıçı fıçısı. Midgame de raven ve observer genelde çıkıyor. Veya base e defans kuruluyor. Peki invisler o arada nasıl yediriliyor? benim başıma 2 olay geldi ghostla. 1) Adam bir şeekilde içeri gelmiş, Nuke alert alınca hemen radar atıyım dedim, Eleman ana binama skilinden atmış radarım çalışmadı pödürdek oldum orada. 2) 3v3 maçta adam 3 nuke train etmiş her birimizin baseine(harita müsaitti) Bi tepenin üzerinde duruyomuş meğersem çakal.
VoodooRush Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 samaella said: Banshee, dark templer, ghost, zergin fıçı fıçısı. Midgame de raven ve observer genelde çıkıyor. Veya base e defans kuruluyor. Peki invisler o arada nasıl yediriliyor? zergin fıçı fıçısı nedir ki bu? Burrow Roach diyorsan ekranı izleyen adam yemez, nerede oldukları en bariz olan birim.
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 1- ya detection yetişmeden rushlamaya çalışıyosun 2- normal ordunun arasına mixlersen bir iki tane yine çok etkili olur çünkü neredeyse tüm cloak unitler hayvan gibi dps yapiyor.cloak olmasa bile etkililer yani.bir de üstüne combatlarda detectorleri snipelarsan deme keyfine 3- oyun uzadıgında rakip baselere bir iki tane gönderirsen yine çok iş yapar.hele tüm baselere aynı anda gönderebilirsen baya karlı çıkarsın.yine dedigim gibi cloaka ihtiyaç yok aslında.çok hızlı işçi alabiliyorlar.özellikle dt
samaella Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 O ünitenin çalışma mantığını tam anlamadım. Yer altından baseimin girişinden geçipmmi geliyo yoksa dığarıdan duvardanmı geliyo bilmiyom ama gelince ve sen o anda başka biryerde çarpışıyosan kötü oluyor. Ben genelde 2v2 3v3 yaptığım için böyle konuşuyom tabi.
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 terranin expine tek tek dark gönder cok eglenceli oluyo haha. turret varsa olmuyor. ama yoksa cok eglenceli oluyor hahaha her türlü ekonomisi bozulyor.
novandaz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 bu thread i okuyup 13-14 yaşında attığım oyunları özledim ya
Öne çıkan mesajlar