Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DoubleLayer'e Yazabilen Harici DVD Writer Tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Verbatim haricinde bir kac marka kullandim, hepsinde ya hic oynayamadim ya da oynadiktan kisa sure sonra alet DVD'leri okumaz oldu. Tavsiye etmiyorum diger markalari.
Mesaj tarihi:
Cok farketmiyor ne olacagi. Kafana butcene gore markasi bilinen bir tane al iste. Zira eskisi gibi pahali degiller ve hemen hepsi ayni isi ayni sekilde yapiyor.

Illa marka isterim derken kendi adima simdiye kadar NEC, ASUS gibi writer'lar pek bas agritmadi diyebilirim.

Evdeki dahili writer'im da LG imis, simdi sen sorunca baktim, o da xbox icin oyun yazarken sorun cikarmadi hic.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:
ama diskte verbatimden şaşmamak gerek. tdklar cırt.

Sen xbox360'a oyun yazdırmaktan bahsediyosun di mi? Benim bildiğim double layer disklerde en iyisi TDK.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben zamanında Philips almıştım, dabıl leyır ve lightscribe yazıyor. Yazdıklarımdan hiç birinde sıkkıntı olmamıştı. Ama biraz da yazdırma özellikleriyle alakalı. Ben hep ya en düşük hız ya da 1 üstüyle yazdırırdım.
Mesaj tarihi:
fixmen said:

Ben zamanında Philips almıştım, dabıl leyır ve lightscribe yazıyor. Yazdıklarımdan hiç birinde sıkkıntı olmamıştı. Ama biraz da yazdırma özellikleriyle alakalı. Ben hep ya en düşük hız ya da 1 üstüyle yazdırırdım.

Evet ben de en düşük hızda yazdırıyorum..
  • Yeni Oluştur...