Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 TDK'nın doublelayer dvd'lerine imgburn'le yazabileceğim harici dvd writer arıyorum. Bir marka önerir misiniz? Her yazıcı doublelayer'e yazmıyor..
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Samsung SE-S084F Harici Usb Dvd Yazıcı Şöyle bir ürün var hepsiburada'da. Bu yazıyor galiba..
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 dual layera yazmayan dvd writer kalmi$midir ki? xbox oyunlarini mi yazacaksin?
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 tdk deil de maxell ve verbatim in diskleri olmasi gerekmiyo muydu bi de?
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Verbatim haricinde bir kac marka kullandim, hepsinde ya hic oynayamadim ya da oynadiktan kisa sure sonra alet DVD'leri okumaz oldu. Tavsiye etmiyorum diger markalari.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ya tamam disk TDK iyi de dvd writer ne marka olacak?
di Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Cok farketmiyor ne olacagi. Kafana butcene gore markasi bilinen bir tane al iste. Zira eskisi gibi pahali degiller ve hemen hepsi ayni isi ayni sekilde yapiyor. Illa marka isterim derken kendi adima simdiye kadar NEC, ASUS gibi writer'lar pek bas agritmadi diyebilirim. Evdeki dahili writer'im da LG imis, simdi sen sorunca baktim, o da xbox icin oyun yazarken sorun cikarmadi hic.
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 di said: Evdeki dahili writer'im da LG imis, simdi sen sorunca baktim, o da xbox icin oyun yazarken sorun cikarmadi hic. ama diskte verbatimden şaşmamak gerek. tdklar cırt.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 MrLevie said: ama diskte verbatimden şaşmamak gerek. tdklar cırt. Sen xbox360'a oyun yazdırmaktan bahsediyosun di mi? Benim bildiğim double layer disklerde en iyisi TDK.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 "Cin Ruhi" said: Samsung SE-S084F Harici Usb Dvd Yazıcı Şöyle bir ürün var hepsiburada'da. Bu yazıyor galiba.. Kayıtlara geçsin: Bu aldığım ürün TDK DL disklere xbox360 oyunlarını sorunsuz yazıyor..
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ben zamanında Philips almıştım, dabıl leyır ve lightscribe yazıyor. Yazdıklarımdan hiç birinde sıkkıntı olmamıştı. Ama biraz da yazdırma özellikleriyle alakalı. Ben hep ya en düşük hız ya da 1 üstüyle yazdırırdım.
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 dual layerlara xbox360 oyunu yazacaksan verbatim kullan.
cenx Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2010 abi ne yaparsan yap verbatim kullan zaten.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 fixmen said: Ben zamanında Philips almıştım, dabıl leyır ve lightscribe yazıyor. Yazdıklarımdan hiç birinde sıkkıntı olmamıştı. Ama biraz da yazdırma özellikleriyle alakalı. Ben hep ya en düşük hız ya da 1 üstüyle yazdırırdım. Evet ben de en düşük hızda yazdırıyorum..
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Walla TDK DL ile şu ana kadar sorun yaşamadım ama verbatim tavsiyenizi aklımda tutacam..
Öne çıkan mesajlar