Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Sonuna kadar müzik açıyorum.. abanarak bateri çalıyorum..[signature][hline]Siamonun Resimleri
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Adamımsın Vallahi bende komşu momşu dinlemiyorum Hayvan gibi çalıyorum bi ACDC koy zaten yetiyor[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 redallhoor imzanın Türkçesi nedir?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Siamon Power Beat Hi-Hat mı kullanıyon değiştir değiştir git onun yerine Tencere kapağı tak daha iyi[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
Siamon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Puhah yok o sembolik hi-hat im :D yoksa delimiyim metalden zil kullanacam vuruyom vurdumu anlamıyom plastik gibi bişi[signature][hline]Siamonun Resimleri
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 aslında evde yalnız kalmamla ailemin evde olması pek fark ettirmiyor. zaten odamda yalnızken herşeyi yapabiliyorum.[signature][hline]I have no options left again.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bugün mesala arkadaşlar geldi lazanya yaptım sonra dışarı çıktık fena sayılmazdı gün olarak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 fazla fark yok iç,müzik dinle,pizza falan söyle,kendini tatmin et,gitar vb çal,tv izle,dvd izle takıl:-)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: Natural_Jedi, 22 Ağustos 2004 23:01 tarihinde demiş ki: fazla fark yok iç,müzik dinle,pizza falan söyle,kendini tatmin et,gitar vb çal,tv izle,dvd izle takıl:-) karambole sokmuşunda kaçmaz :)) +1 diyim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 ben pizza söylüyorum , sonra bilge bir müzik cd si takıyorum , onu dinlerken paticikte takılıyorum . P.S.:Evde biri varken sadece piza eksik oluyor :) Yani benim için evde insan var yok fazla farktmiyor . İnsan olmayınca hiç değilse ev huzurlu ve sessiz oluyor diyip rahat ediyorum .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 karışan eden olmuo zırt pırt çağıran olmuo dırdır eden olmuo rahatsın.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 tatmin etme muhabbeti bir daha gecmesin, bir kere yapildi gulduk, baydi.
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 kebap yaparım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Evde tek başına ruh çağıran var mı ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 butun arkadaslarımı topluyorum eve[signature][hline]Yok Olcak Topıcmıydın Beee
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 resmen ekrana baka kalıorum eve biri gelene kadar :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Ben direk ziyafet moduna geçiyorum,diziyorum bi tepsiye evde ne var ne yoksa varsa televizyonda izlenmeye değer bişeler onun karşısında yoksa genelde bilgisayarın karşısında homam3 ya da benzeri oyunlar oynarım bitene kadar ziyafet:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 said: screamer, 23 Ağustos 2004 00:49 tarihinde demiş ki: Evde tek başına ruh çağıran var mı ? ciddimisin? Yapma yauuuu... :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Heh buldum ruh çağırcam hacollar:)[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 içerim, çünkü evde yalnız değilken yapamadığım tek şey bu. yoksa odamda yalnız oldumu ooo, herşeyi yapıyorum :)(şükür)[signature][hline]I have no options left again.
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 pizza+muzik+pati ve vs..[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki: di mi hocam? universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi! narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :) HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki: ben bencilim sorun degil
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paşam evde pizzadan başka yemek yokh sanırım zuhauha[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Lol bi ara ben tavuk dönere bağışıklık kazanmıştım[signature][hline]Lil'Alur for Shar
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 :) Tavuk döner türkiyede leylek lerden yapılıyor haberin olsunda sen bu gidişle uçarsın yakında[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock: :rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock: :rock:Battery:rock:
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 leylek değil martılardan yapılıyor çoğu zaman[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Öne çıkan mesajlar