Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evde tek başınıza kalınca ne yapıyorsunuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamımsın Vallahi bende komşu momşu dinlemiyorum Hayvan gibi çalıyorum bi ACDC koy zaten yetiyor[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

:rock: Ateist Değil Baterist ama asla şarz olmadım:rock:

:rock:Battery:rock:
Mesaj tarihi:
redallhoor imzanın Türkçesi nedir?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
Siamon Power Beat Hi-Hat mı kullanıyon değiştir değiştir git onun yerine Tencere kapağı tak daha iyi[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

Mesaj tarihi:
bugün mesala arkadaşlar geldi lazanya yaptım sonra dışarı çıktık fena sayılmazdı gün olarak[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 22 Ağustos 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
fazla fark yok iç,müzik dinle,pizza falan söyle,kendini tatmin et,gitar vb çal,tv izle,dvd izle takıl:-)

karambole sokmuşunda kaçmaz :))
+1 diyim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Mesaj tarihi:
ben pizza söylüyorum , sonra bilge bir müzik cd si takıyorum , onu dinlerken paticikte takılıyorum .

P.S.:Evde biri varken sadece piza eksik oluyor :) Yani benim için evde insan var yok fazla farktmiyor . İnsan olmayınca hiç değilse ev huzurlu ve sessiz oluyor diyip rahat ediyorum .[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
resmen ekrana baka kalıorum eve biri gelene kadar :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...

Mesaj tarihi:
Ben direk ziyafet moduna geçiyorum,diziyorum bi tepsiye evde ne var ne yoksa varsa televizyonda izlenmeye değer bişeler onun karşısında yoksa genelde bilgisayarın karşısında homam3 ya da benzeri oyunlar oynarım bitene kadar ziyafet:)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Mesaj tarihi:
said:
screamer, 23 Ağustos 2004 00:49 tarihinde demiş ki:
Evde tek başına ruh çağıran var mı ?

ciddimisin? Yapma yauuuu... :D[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
pizza+muzik+pati

ve vs..[signature][hline]HellHound, 15 Temmuz 2004 22:10 tarihinde demiş ki:
di mi hocam?

universite yalan zaten bi 10 sene teknik informatik kasacaz... cift dikisimsi!
narin, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
annen baban çim yemeye başlar istanbulda 5 senede :)
HellHound, 15 Temmuz 2004 22:11 tarihinde demiş ki:
ben bencilim sorun degil
Mesaj tarihi:
Paşam evde pizzadan başka yemek yokh sanırım zuhauha[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

Mesaj tarihi:
:) Tavuk döner türkiyede leylek lerden yapılıyor haberin olsunda sen bu gidişle uçarsın yakında[signature][hline]:rock:Bateristim Bateristsin Baterist:rock:

• Yeni Oluştur...