Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geleneksel grudge maçları 1 aralık Huun vs Tunca

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet, yıllardır Bw'de birbirlerini yiyip durdular. Sc2 de devam ettiler. Sonunda vakti geldi.

Yılların starcraft gurusu. Abiliğiyle, beyefendiliğiyle hem gönlümüzü, hem moderatörlüğü kazanmış güzel insan.

o burda duruyodu komuniteyi üstüne kurduk!

HUUN!!!
http://forum.paticik.com/thumbnails/ff1/4f2/40e/8d0/833/aed/828/ca7/8c4/61a/3c_450xNULL.jpg

Zibidilik olsun, şımarıklık olsun her türlü pislik bulunur bunda. neymiş zerg op değilmiş. ama olsun, oda yıllarca bu forumda gezdi durdu, emek verdi, turnuvalar düzenledi. SC2'de ise türkiyenin önde gelen oyuncularından. Çalıştı azmetti kendini cok geliştirdi.
daha 2 sene önce irradiattende mutaları nasıl kacırıcam diye sorardı, şimdi milli takımda oynuyor! Afacan cocuk:

TUNCA!!!
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs291.snc4/40894_409300132613_687407613_4362296_4143471_n.jpg

Maçın saati belli, kaybedenin ne bedel ödiyeceğini oyuncular belirliycek.

1 aralık saat 9:00 herkezi bekleriz efenim.
Mesaj tarihi:
tunca said:

huun yaşlandı artık bwde deneyimsiziliğimden yararlanıp aldığı oyunların acısı çıkıcak

bu adam doğruyu konuşuyor; ama önümde hazırlanmak için yeterli vakit var. beni hafife almanın cezasını ağır ödeyecek bu toporoş. bana güvenenleri yarı yolda bırakmayacağım.

en nihayetinde kim kazanırsa kazansın dostluk kazanacak; ama kaybedersem çok pis çamura yatarım, kazanırsam 2 ay çenemden kurtulamazsınız. en baştan söyleyeyim de, sonra vay efendim niye böyle oldu denmesin.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

stream DESU artık. özledik desuyu. desu ftw

visas vs xunn konuk caster olarak katıldım. son maçı da stream etmek bana kısmet oldu.

akşamları yoğun oluyorum çok antreman vs oluyor. o yüzden hiç belli olmuyor. söz vermek istemiyorum o yüzden. zaten genel olarak streamci olmayı bırakmıştım ama böyle fun eventler problem değil. saatler uyarsa yetişebilirsem neden olmasın.

bu arada bi şey dicem bizim lombak cupları da vardı o da geleneksel olacaktı ama devamı gelemedi. umarım bunun devamı gelir
Mesaj tarihi:
GotterdammerunG said:

bu arada bi şey dicem bizim lombak cupları da vardı o da geleneksel olacaktı ama devamı gelemedi. umarım bunun devamı gelir

[LombaK]® Cup hala geleneksel; ama ESL, TSL derken yeteri kadar vakit olmaz diye geriye çektik. ona kaldığımız yerden devam ederiz, sen streamer olmaya devam edersen tabii hehe
Mesaj tarihi:
huun'un çok fazla TvZ kasması gerek. tunca bayagı antrenmanlı ve OP ZERG ile nası oynayacağını çözmüş. en basitinden 1800 1900 puanlı zergler ile tunca arasında bile dağlar kadar fark var. o bakıma gogo bol bol maç huun!
  • Yeni Oluştur...