huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 oynayanlara ve yayında emeği geçenlere çok teşekkürler. gerçekten özlediğimiz, arzuladığımız bir organizasyon. ufak tefek aksaklıkları kimse gözünde büyütmesin, aynen devam.
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bu arada fikrim geldi. tsl'de bi pati takımı kuralım. ilk organizasyona hazırlıksız yakalandık; ama sonrası için organize olalım. sponsorunuz benim, yıldız oyuncuları toplarız ^^ bu arada bi de oarganizasyonu düzenleyen arkadaşlara bir tavsiyem olacak nacizane: her hafta için oyuncu havuzundan en azından 2 maçı önceden ayarlamaya çalışsınlar. misal bir hafta için 4 anlı, şanlı oyuncuları yayın saatine ve gününe ayarlamaya çalışsınlar. böylece yayınlara daha çok ilgi çekebilirler.
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben castliyim artik maclari, cok daha guzel cii cii derim.
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 huun said: bu arada fikrim geldi. bu arada bi de oarganizasyonu düzenleyen arkadaşlara bir tavsiyem olacak nacizane: her hafta için oyuncu havuzundan en azından 2 maçı önceden ayarlamaya çalışsınlar. misal bir hafta için 4 anlı, şanlı oyuncuları yayın saatine ve gününe ayarlamaya çalışsınlar. böylece yayınlara daha çok ilgi çekebilirler. abi oyuncuların belli mazeretleri oluyo, sınavım var çişim geldi falan.O gün ben oynayım şu saatte işten gelicem planlı yapıyorsun adam gelmeyince organizasyon sahibi zor duruma düşüyo.
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yildirimokur said: Ya nasıl yaramaz kaç saniye geç gelicek ? Direk bu oyunların bugı bence bu olay... Fistan katılsa böyle bi yayına kesin açardı arkada streami. öok kişi baglanırsa hem oyunda lag olur hemde streamde cok iyi baglantı lazım dedigin gibi yapmak icin
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Cons said: bamımı açsınlar ben bi kere açtım bana 2. yi TSLSports banladı o yüzden bi şey yapamıyorum. yayında emeği geçen herkese teşekkürler süferdi. yarın vizem var oturdum sizi izledim. kalırsam teker teker bulucam adreslerinizi.
artstvol Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 GotterdammerunG said: Cons said: bamımı açsınlar ben bi kere açtım bana 2. yi TSLSports banladı o yüzden bi şey yapamıyorum. yayında emeği geçen herkese teşekkürler süferdi. yarın vizem var oturdum sizi izledim. kalırsam teker teker bulucam adreslerinizi. haftasonu ne vizesi . mor saçlılarla mı
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sorma ya yeni kurul kararı bu sene böyle hahe
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Tyrannus said: abi mor saçlı yok istanbulda.. haha bulamadın mı
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 boşu boşuna gezdigime yanarım o kadar saat
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ya olanlar çirkin ve şişman.öyle diyim..beeswax gibi değiller
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 bizim kızlar anca piyirsing taksın. turuncu gördüm en fazla, ama baya iyidi o.
rocker_tr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Kaçıranlar için maçları kaydediyormusunuz?
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 VoD olmaz büyük ihtimalle, ama replayler bulunabilir
Oymanq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Vod olur neden olmasın ki? Hotfile , rapidshare gibi sitelere upload edilebilir. squeeze it diye bir program var onla video dosyaları boyutu %150 oranında ufaltılabiliyor kalitesi çok düşmeden.
SnailBey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Merhaba bugun benim darvin bey ile macim var galiba ama ben bugun musait dglm Kendisine ulasabilecek bir dost var ise maci yarin oynasak olrmu diye sorabilirmi acaba. Srduktan snra burdan beni haberdar ederse cok makbule gecer. Cok tesekkurler iyi gunler diliyorum
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Sn. Snail Bey, Dün darvin chatte sizin telefon numaranızı soruyordu. Size ulaşmaya çalışıyordu. Ben görürsem kendisine iletirim. Saygılar.
Öne çıkan mesajlar