Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 xunn said: Tyrannus said: ben mor saçlı kız bulmaya çıkıyorum.tunca kankut izleyemiyorum kusura bakma Yanında gelip gözünün önünde kaldırabilir miyim pls? pls? reelde grudgemaç mi diyosun CHALLENGE ACCEPTED
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 uykun geldi mi tunca sdfdfg
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 AH ULAN BEESWAX Utanır da geri dönmezsin sanmıştım Hayret ne yüzle çıktın karşıma Değeri kalmadı şimdi gözyaşlarının Yok yok ağlayıp durma boşuna Hesabı çok ağır çaldığın yıllarımın Yok yok yalvarıp durma boşuna Git git yoluna allah aşkına Bir dünya kurdum kendi adıma Yanarım şimdi senli yıllara Senin olsun aşkın Ben böylede mutluyum Artık yarınımdan umutluyum Ne deli sevdalar Ne kendimle kavgalar Yok yok böyle daha mutluyum Git git yoluna allah aşkına Bir dünya kurdum kendi adıma Yanarım şimdi senli yıllara Yanarım şimdi senli yıllara
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 AHAHAHAHAHAHA biri alsın şu adamın elinden kadehi
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ya bişi sorucam. Oynayan oyuncular bu streamı açıp bi yandan dinleyemiyorlar mı ?
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ama geç geliyor stream, yani süper işe yaramaz gibi bence
yildirimokur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Ya nasıl yaramaz kaç saniye geç gelicek ? Direk bu oyunların bugı bence bu olay... Fistan katılsa böyle bi yayına kesin açardı arkada streami.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Delay çok az. Bana maçlarım bittikten 5-10 saniye sonra yorum yazmaya başladı Battle.net'teki arkadaşlar. Delay eklenebilirse bir şekilde iyi olur.
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 _Spartacus_ said: Delay çok az. Bana maçlarım bittikten 5-10 saniye sonra yorum yazmaya başladı Battle.net'teki arkadaşlar. Delay eklenebilirse bir şekilde iyi olur. onu ben araştırdım ne yazık ki olmuyormuş o. kendiliğinden en delayli yayın yapan sitede livestream ama o da çok boktan.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 helal fevax , spine cok iyidi :F
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 tarihin en bayık match up nerdeyse bw zvzsinden bilel bayık.7
huun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 GotterdammerunG said: kendiliğinden en delayli yayın yapan sitede livestream ama o da çok boktan. gg.net livestream üzerinden yapmıyor muydu? en güzel stream onlarda şu anda açık ara.
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 huun said: GotterdammerunG said: kendiliğinden en delayli yayın yapan sitede livestream ama o da çok boktan. gg.net livestream üzerinden yapmıyor muydu? en güzel stream onlarda şu anda açık ara. gosugamers = ustream
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 chatteki CiCi KONS AZMO 3 lüsüne çok güldüm ya
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 abi ben bu kadar kotu cast duymadim ahaha.
Öne çıkan mesajlar