Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin Strateji Devleri Canlı Yayında..!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Soimyr said:

Belegurth said:

şu kim olduğunu bilmediğimiz ama hiçbir şeyi beğenmeyen forum üyeleri çok ilginç bi araştırma konusu benim için. yani kim olduğunun bilinmemesinin özünde bi yanlış tarafı yok doğal ama hani 200 postu var diyelim bir tane bile övgü beğeni kelimesi kullanmamış hiçbir konuda hiçbir alanda yapılan hiçbir şeyde, otör müdür ne ayaktır belli değil. mesleği hiçbir şey beğenmemek şeklinde. bir acayip akım.

işim gücüm olmasa araştırıcam valla ilk nasıl türediler diye. baya ilginç. hiçbir şeyi beğenemiyor olmak insanı mutsuz yapmaz mı ya.

kim oldugu bilinmeyen 200 postlu üye 2001de burası daha bayır (ultimatr) iken burdaydı, 2003ten 2005 e kadarda huunla beraber scu da (evet noobum medic dönemini kaçırdım :/) oyun attı falan.

o yada bu şekilde ban yiyip yeni account almayı bilen bi sen değilsin desu :(

ve huun, cheese görmek istemedigimde teamliquidden cheese kasmadıgını bildigim adamların oyunlarını izliyorum. yada kendim oyuna girip pratik yaptıgım insanarla pratik maçı atıyorum. bu arada "senin ne istediğin önemli değil" yazmışsında, ben oraya "darvin cheese yapmasın istiyorum" yazmadım, darvinin cheese buildlerini bayık/sıkıcı buluyorum yazdım.

%100 haklısın belki bu forumun admini de olabilirsin bilemiyorum. Ben bilmediğimiz derken belli konularda ismini duyurmuş biri olmaktan bahsediyorum. Belli işler ortaya koymaktan bahsediyorum (kötü olur iyi olur tartışmıyorum herhangi bir çaba olması yeterli)

çünkü benim inancıma göre senin kadar yüksek beğeni çıtası olan birinin ilgili konuda biraz da olsa bi şeyler yapmış olması gerekir. tekrar söylüyorum beğenmemek herkesin hakkı. ama senin bir tane bile bir şeyi beğenme-takdir etme mesajını görmedim şu ana kadar.

tek söylediğim çok negatifsin gereksiz negatif elektrik yayıyo. biraz pozitif ol. insanların çabalarını takdir et. bunları yapmak seni küçük düşürmez. belki senin iyi mesajlarınla adam biraz daha şevklenip daha iyisini yapmaya çalışacak. çok yüksek beğeni çıtan var ona şaşıyorum ben sadece.

x çocuk uğraşmış bi şeyler yapmaya çalışıyo. niye sürekli yerden yere vurasın ki.

peace...

edit not: şu ana kadar burdan 1 kere bile ban yemedim bu arada yanlış anlaşılmaya mahal vermeyelim.
Mesaj tarihi:
ozzymoto said:

Loxias said:

okdr eskiysen böyle "ben eskiydim" muhabbetinin yapılmayacağını da bilmen gerekiyor.

Ghost1989 da benim accountum ama kimse inanmıyor fasd

Ayrıca fikirler söyleyen kişiye göre değer almamalı.

Neden? Tek amacı trollemek olan biri "varsa" onun fikirlerinin ne gibi bir önemi olabilir sence?

Kimseye bu adam trolldür demiyorum, "varsa" diyorum tekrar altını çizelim.

Dün gece kötüde olsa bende trolledim. Maç araları çok uzadığından yapacak bir şey yoktu can sıkıntısı anlayacağın.

Fikir açısı da genel bir söylemdi. "maçlar bk gibi" yi fikirden saymıyorum. Sevmeyen, hoşuna gitmeyen zaten izlemez.
Mesaj tarihi:
@desu zaten takdir etmesem beğenmedigim halde ,beğenmemeyi geçmeyi bırak izlemediğim stremi, sırf sitede 1 kişi fazla gözüksün diye streami arka planda açık tutmam zaten.

birde desu takdir etme mesajı bulamadım diyorsunda, tsl nin konusunun ilk açıldıgı topice bak orada gayet güzelde ne güzel oluşum başarılı olup esportu tr de geliştirisiniz vs yazdım, illi takım topicinde keza -hatalı buldugm yerleri yzmadan önce- kaç kere yazdım. kusra bakmasınlarda bu forumdakilerin %70 nin kabul edilebilir yada görmezden gelebilir gördügü seyleri ben öyle bulmuyorum. madem tslpro diye lig açıyorsun, ilk günden olmasada daha sonrasında o pro lafının hakkını vermelisin diye düşünüyorum, o yüzdende eksik görügüm yerleri yazıyorum, düzeltirler düzeltmezler oranın sorunu, yoksa 2-3 sayfa önce yazdıgım gibi streamde zaten chat yapmıyorum, casterları beğenmezsem sesi kapamaktada özgürüm, karşıma rkaip cıkmassada free win alırım oh ne rahat diye.

@rocker_tr: iccupta kullanılan anti-hack programının forumda başka dillereçevirmek isteyenler buraya çevirisini post etsin kılıklı foumuna, türkçe çeviri ilk yollayan benim, 2002-2003 senesinde çocuk halimle -o sıralar odtünün lojmanlarında bulunmaktan dolayı- döeneme göre çok iyi bir internet bağlantım oldugundan iyi-kötü bit stream yapan benim.

suanda baglantım sınırlı olmasa/2006 model imacte starcraft 2 grafiği rezalet olmasa tekrar stream yapacak olanda benim, o yüzden "yav sen ne kattın sc ye bla bla" laf etmeyin.

diyorum amacım trollemek olsa, ismi lazım degil starcraft modu oldugum bir forumda her hafta tsl de ah sunun macı var,su mac güzel diye kasmam.
Mesaj tarihi:
Venom mapin ortasında tankları tutarak elindeki maçı verdi diyebiliriz aynı bloodynin 2.ci maç hiç gereği yokken atağa gitmesi gibi birbirlerine sundular maçı.
Mesaj tarihi:
utanmasaniz stream acilimi yapacaksiniz.bir adam bu kadar insani 16 sayfa post kasacak kadar oyaliyorsa her iki tarafta da suc var demektir.tamam eleman gercekten elestirinin suyunu cikarmis ve sizler de bu organizasyonun avukatligini yapmayi kendinize borc bilmissiniz.bu arkadaslar daha yeni streamde yeniler sayisiz hatalari olacaktir dogaldir bu.bizim yapmamiz gereken sadece bu hatalar dogrultusunda uyarmak.ha bu arkadaslar da hata yapmasin da trolleyenlere malzeme cikmasin...
  • Yeni Oluştur...