Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Portakal Sıkacağı

thePIN

Öne çıkan mesajlar

zaten bu bir modelleme çalışması olduğu için modelin meshini görmeden tam birşey söylemek zor. sonuç iyi (köşe radyusları falan gayet güzel yapılmış) ama modelleme olayında tek karede sonucun iyi olması her zaman modelin iyi olduğu anlamına gelmiyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004
Sosyal ağlarda paylaş

modelleleme - hebele oalrak saygım var
kullanılısı tartısılır
Endtrüyel tasarımdan bri arkadsımın dedigi gibi, islev tasarımı getirmelidir. Ya bu bir süs esyası degil ki, amacı portakalı sıkmak - ki sıcratıca benziyor + aralarına cekirdek sıkısık kıl edecege benziyor.

Görsellik olrak ben cok estetik buldum ama o da bisi degil
birisi gelip, cirkin bence dese
, ya da bi kız cıkıp pembesi daha iyi olurdu diyede bilir. Ama slında herkes de hos buluyor, yaratıcı buluyor...tabii asarımcıyı dinlemek lazım, neden öyle yapmıs falan sabah sabah kafa patlatasım yok.

Sevidimaslında ama huysuzgum işte[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim
Sosyal ağlarda paylaş

bardağı gerçek sandım hala hata göremiyorum bardakta ama portakal kötü:D

Ama onunla bişi sıkamassın bastırırken ayakları sağa sola kayar hemde çekirdekler ve kabuk parçaları bardağa dolar ve sıkarken heryere kabuk suyu saçılır pis yani:P pis pis pis[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı
Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss
blackice: hipnesin olm
Ben: ehe-ühüeheü
blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini
Ben:hass plasma bitti
Sosyal ağlarda paylaş

İşlevsellik konusuna bende katılıyorum, çekirdekler sorun olacak. Bardak konusunda render ettikten sonra photoshop'ta bulanıklaştırdım ama bardak sorun çıkardı... Yeniden DOF etkisi ile render etmek yemedi açıkçası... Konum olarak ise, inan tam altında duruyor aslında ama ışıktan ve bardağın şeffaf olmasından dolayı gölgesi pek belirgin değil. Ondan dolayı havada duruyormuş etkisi veriyor olabilir... Portakal... boyutunda ve malzemesinde sorun var... Biraz parlak olmalıydı...

[Bu mesaj thePIN tarafından 20 Ağustos 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bunu sen yaptın yani? Bana şu raytrace ayarlarını söylermisin metal gibi görünmesi için... Yada ss koysan daha rahat olur yazmaktan

[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot

Crosby,Stills,Nash & Young

Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"

[Bu mesaj Sensible tarafından 20 Ağustos 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...