thePIN Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Philippe Starck'ın Alessi Şirketi için yıllar önce yapmış olduğu bir tasarım... 3dsmax5-Poligon Modelleme[signature][hline]thePIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Aha bu beni ilgilendiren bişi :))[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Oha çok tatlı. Çok özgün. Ancak pislik yaratır çok ehe. "Bu tam bang&olufsen'e göre bir iş!"[signature][hline]Tragedy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 zamaninda ödülleri süpürdüysede etrafa sicratma ve pislikden dolayi mutfaklarimiza girememis bisi eheh..ama pek tatli bi obje[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 3D Max çalışması olarak bir yorumda bulunmam doğru olmaz, birikimim yok. Ama fikir süper! :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 zaten bu bir modelleme çalışması olduğu için modelin meshini görmeden tam birşey söylemek zor. sonuç iyi (köşe radyusları falan gayet güzel yapılmış) ama modelleme olayında tek karede sonucun iyi olması her zaman modelin iyi olduğu anlamına gelmiyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 güzel ama sakat olmuş bardak dooru konumda değil yani 2 boyutlu duruyo bardak daha doorusu tabanı yere basmıyomuş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 bu man in blac II deki uzay gemisiloo :) valla..[signature][hline]AB görüşüm: Ayıdan Post, O.spudan Dost Olmaz Birine onu sevdiğini söylemek istiyorsan, bunu o an yapmalısın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2004 Ohhm guzel olmus baya...[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Alet çoh hoşuma gitti ama kullanışlı mı acaba diye çok merak ettim ben de ? Euheh seri üretimi var mı bunun olsa da denesek.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 modelleleme - hebele oalrak saygım var kullanılısı tartısılır Endtrüyel tasarımdan bri arkadsımın dedigi gibi, islev tasarımı getirmelidir. Ya bu bir süs esyası degil ki, amacı portakalı sıkmak - ki sıcratıca benziyor + aralarına cekirdek sıkısık kıl edecege benziyor. Görsellik olrak ben cok estetik buldum ama o da bisi degil birisi gelip, cirkin bence dese , ya da bi kız cıkıp pembesi daha iyi olurdu diyede bilir. Ama slında herkes de hos buluyor, yaratıcı buluyor...tabii asarımcıyı dinlemek lazım, neden öyle yapmıs falan sabah sabah kafa patlatasım yok. Sevidimaslında ama huysuzgum işte[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 http://us.shop.com/amos/cc/main/catalog/pcd/8010340/adtg/08170423 yanlis hatirlamiyorsam beyoglu pasabahce'de de olmasi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sıçratırmı bilemiyorum ama portakal suyunun koyu olacağı kesin .)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bence en büyük sıkıntı cekirdek sıkısması olabilir[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bu philippe starck denen eleman tanesi 50 dolarcık olan microsoft mouelarının da modellemesini yapıyor.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 benim mouse mu ? ehe :) cok özenip aldım valla sırf tüm projelerimi biglisayarda tasarlıyorum diye scroll'u 4 yönlü, düğme saga soal yatıyor :) böycele deli zoom yaptıgınıda elinizi ekran kenarlarına götürmeden calsıabiliyorsunuz:) sekil mouse harbiden[signature][hline]yıllarımı bu işe verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 philippe starck harbi mucitmiş yani[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Uzay mekiği fln sandım o ne öle :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Can't Remember Anything Can't Tell If this Is True or Dream Deep down Inside I Feel to Scream..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Sanatsal :)[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 bardağı gerçek sandım hala hata göremiyorum bardakta ama portakal kötü:D Ama onunla bişi sıkamassın bastırırken ayakları sağa sola kayar hemde çekirdekler ve kabuk parçaları bardağa dolar ve sıkarken heryere kabuk suyu saçılır pis yani:P pis pis pis[signature][hline]Ben:qçkpek eryjjdıasdads aasdgı Ben:aırıjrııaısdısgnıeaıajafe aah imp saldırdı dur plasma gunumu çıkarıp yakam *cdğuv ciuv ciuv* voşsşsssss blackice: hipnesin olm Ben: ehe-ühüeheü blackice: yarın sabah 11'de gidip değiştiricem doom cdsini Ben:hass plasma bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 thePIN bişi soracaktım bende 3ds max kullanıyorumda,bu metal görüntüsü verme işini yapamadım nası yapıyorsun yahu? Raytrace falan olmuıyor bunun gibi kısaca açıklarsan sevinirim[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 sesnsi kefalmi arion yada mesaji okumadinmi :P yoksa harbidenmi soruon :)[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ahauha mesajı okumamışım pardon :D Philip Strack kim ya[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thePIN Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 İşlevsellik konusuna bende katılıyorum, çekirdekler sorun olacak. Bardak konusunda render ettikten sonra photoshop'ta bulanıklaştırdım ama bardak sorun çıkardı... Yeniden DOF etkisi ile render etmek yemedi açıkçası... Konum olarak ise, inan tam altında duruyor aslında ama ışıktan ve bardağın şeffaf olmasından dolayı gölgesi pek belirgin değil. Ondan dolayı havada duruyormuş etkisi veriyor olabilir... Portakal... boyutunda ve malzemesinde sorun var... Biraz parlak olmalıydı... [Bu mesaj thePIN tarafından 20 Ağustos 2004 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Ha bunu sen yaptın yani? Bana şu raytrace ayarlarını söylermisin metal gibi görünmesi için... Yada ss koysan daha rahat olur yazmaktan [signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 20 Ağustos 2004 23:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar