LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 İngiltere'den 2.5 sene evvel bir kulak içi kulaklık almıştım (Ultimate Ears MetroFi 150), kablo kalitesi kötü olduğundan jack kısmının kablo tarafı kopmak üzere, ses gidip geliyor. Bu tip kulaklıkların falan tamiri mümkün müdür? Birisi değiştirebilir mesela o jack kısmını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 degistiren birisi sen bile olabilirsin hazir satiliyordur jack basliklari al sok tak yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 mimkin dabi.. http://www.youtube.com/watch?v=dNaCP3Ala7c&feature=player_embedded adam kablo kısaltıyor tamamını izlemedim vs ama bi farkı da yoktur. halledersin sen rahatlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 aslansın kaplansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Oha kendim yapıcam!! gazı verdiniz. Çocukken GameGear adaptörü bozulurdu kendim açar ypaardım ESKİ GÜNLERİME DÖNÜCEM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 yapamayabilirsin. zira fiber kablolar falan var uzerlerinde, yeniden lehim atinca cali$miyodu. ben zamaninda(ortaokul-lise) cok deneyip ba$arili olamami$tim. o jacklar da satiliyo yazicioglunda falan, ama e$$ek kadar. bu arada ultimate ears dan super-fi 5 alinmadikca tamir edilmesinin de bir anlami yok =P ha artik super-fi 5 in da bi anlami kalmadi ya neyse, eger 200-250 lira harcarim dersen in-ear-monitore, $u an phonak audeo 122 kullaniyorum ve inanilmaz bir kalitesi var, uber tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 200-250liraya bulmak kolay.. 50liraya evde PCde kullanabileceğimiz çok iyi olmasa da fiyat performan olarak "işte budur!" diyebileceğiniz bişi tavsiye edebiliyorsanız güzel olur tavsiye olayı. işte bana bunlarla gelin!!!!! dönün dolaşın yine bana gelin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 50 liraya muzik dinlenmez. sorry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 50 liraya konsere gidilir ama yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 ha sevabina philips bass booster kulaklik yollarim 6-7 senelik. 50 liraya o vardir anca. slayer dinletir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 izzet altınmeşe dinleyeceğim zaten ben. dert değil hani.. sandalye ile ezmekten iflahım gevredi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Theridone said: 50 liraya konsere gidilir ama yahu. konsere 1 kere gidiyosun. peki ya 250gb lik itunes ar$ivini dinlemek istersen? cem yilmaz in sperm bankasina yatirim hesabi acma espirisi gibi olur. "sadece $u cepte 1m $ olsa.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 abi iyi demissin de phonak , westone , sleek audio falan da iphone , ipod vs ye takilmaz. adam gibi kaynak lzm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 al bundan bi tane keyfine bak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 napıcan ki o kocaman şeyi? hammal gibi yanında taşımak kim ister? kulak içi kulaklık ftw evde oyunda olur ama.idare eder o steelseries Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kulak ici kullanamiyorum ben, durmuyolar kulagimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kulagında duracak şekilde uç veriyorlar 8-10 çift Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kulagim duz benim, delik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 kulagi düz olanlarınkini delmek için yanında aparat verenlerden al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 agrisiz kulak delinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ben şuan Sennheiser CX400-II kullanıyorum, memnunum. Ama artık daha iyi bir şeye geçilebilir diye düşünüyorum. Birde iPhone edindik, mikrofonlu bir kulaklık edinicem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Esh kulaklığına baktım, o tip jacklerden nefret ediyorum. Düz çıkmaması lazım, direk kıvrılması lazım jack'in. Çünkü çepte yada orda burda illa bükülüyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 iphoneda bukulme ya$amiyorum ben , zaten cebe dik sokuyorum ne bileyim. ama tabi bukulme olur illa ki. bi de kharonun dedigi gibi cep amfisiyle cok daha iyi eq ayarlarina cikilabiliyor ama ne bileyim, cok da gerek yok gibi, dinleyince sesin cok farkli oldugunu anliyor kulak bi $ekilde. benim ilk armatur deneyimim acikcasi bu. daha once hep sennheiser tarzi dinamik kulakliklar kullandim. bas ok ama ne sound stage var ne berraklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar