xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 sony tr yi aradım kendileri bilmiyor ve temin edemiyorlarmış. çünkü bu model yurt dışı olduğundan. hangi hdd modelini kullanır bu alet ve 7200rpm nereden temin edebilirim ?
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Para varsa 60lık fln bir ssd tavsiye ederim. Ciddi fark oluyor. Hem performans, hem pilde. 7200 şimdi ısıncak, ses yapcak fln çokta farkı olmayacak o boyutta bir alette :). Muhtemel 2.5" onun HDD, heryerde var. En kötü Seagate Momentus Hybridlere bak derim. Benim Sony netbookta SSD var, 5400lük hdd çıkarıp taktım, fark ortada.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 yani laptopta program yukluyse ve her turlu belgeni o diske kaydediyosan 120gb disk lazim en az. 7200luk 250gb bir disk 200-250 lira falandir heralde. yazicioglunda bulursun cok rahat. hitachi travelstar olsun seagate momentus olsun. bol bol var. ama ben de ssd oneririm. ocz vertex 1 ler ucuzlami$tir $imdi. bi tane kapat 120 lik 300-350 ye. kral olur.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 sadece iş yerinde ofis bilgisayarı olarak kullanıyorum bir de işte toplantı-seminer gibi yerlerde yanımda götürüyorum. ama şu ssd midir nedir o olay hoşuma gitti. pilide yeniledim çünkü zaten 2. el almıştım. pili eğer o şekilde daha kuvvetlendireceksem neden olmasın. diceksiniz ki onun yerine asus - samsung alsaydın. çok uygun fiyata kutusuyla vs bulunca 2. el bir de istiodum bu aleti aldım. o yüzden yani. o halde ne takmamız lazım buna şimdi pildede performans yaşarsın denilince işin şekli değişti. win 7 home bu pc için gayet uygun mu ? neredeyse hiç sıkışmıyor bilgisayar ama bu yeni hddyle nasıl olur ?
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 win7 ile cali$tirmak lazim zaten ssdleri, ozellikle yenilerde native trim support var. yaz, sil, ciz, boya; i$te rengarenk dunya.
Öne çıkan mesajlar