Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sony vgn-p530h için hdd 7200rpm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Para varsa 60lık fln bir ssd tavsiye ederim. Ciddi fark oluyor. Hem performans, hem pilde.
7200 şimdi ısıncak, ses yapcak fln çokta farkı olmayacak o boyutta bir alette :). Muhtemel 2.5" onun HDD, heryerde var. En kötü Seagate Momentus Hybridlere bak derim. Benim Sony netbookta SSD var, 5400lük hdd çıkarıp taktım, fark ortada.
Mesaj tarihi:
yani laptopta program yukluyse ve her turlu belgeni o diske kaydediyosan 120gb disk lazim en az.

7200luk 250gb bir disk 200-250 lira falandir heralde. yazicioglunda bulursun cok rahat. hitachi travelstar olsun seagate momentus olsun. bol bol var.

ama ben de ssd oneririm. ocz vertex 1 ler ucuzlami$tir $imdi. bi tane kapat 120 lik 300-350 ye. kral olur.
Mesaj tarihi:
sadece iş yerinde ofis bilgisayarı olarak kullanıyorum bir de işte toplantı-seminer gibi yerlerde yanımda götürüyorum.
ama şu ssd midir nedir o olay hoşuma gitti.
pilide yeniledim çünkü zaten 2. el almıştım. pili eğer o şekilde daha kuvvetlendireceksem neden olmasın.

diceksiniz ki onun yerine asus - samsung alsaydın. çok uygun fiyata kutusuyla vs bulunca 2. el bir de istiodum bu aleti aldım. o yüzden yani.

o halde ne takmamız lazım buna şimdi pildede performans yaşarsın denilince işin şekli değişti.

win 7 home bu pc için gayet uygun mu ?
neredeyse hiç sıkışmıyor bilgisayar ama bu yeni hddyle nasıl olur ?
  • Yeni Oluştur...