Pipet Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 hesabımı oyunu bıraktığım için satmak istiyorum. karakterlere paket öncesi değer verilmediği için fiyat olarak 200 TL düşündüm.. ravencrest ---------- 1 lock ally 80 1 priest ally 78 ( full rested+full heirloom+pvp item) stormscale ----------- 1 hunter horde 80 - 280 binek full pvp/pve (main) 1 paladin horde 80 - 280 binek holy pvp + bonus 58 horde warrior (full rested+heirloom) (aşağı yukarı her türlü heirloom mevcut sayılır) gold bakımından sorunları yok. hesap şuan kapalı* bütün bilgiler adıma kayıtlı, gerekli olanların hepsi verilecektir. armory/caps koyma gereği duymadım ilgilenen olursa mesaj atabilir anlaşırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 http://forum.wow-turk.com/account-satim-ilanlari/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 150 oldu elden çıksın maksat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sıfır acc 40 tlyken böyle acclara bu kadar para istiyo olmanız çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vioxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Pipet said: hesabımı oyunu bıraktığım için satmak istiyorum. karakterlere paket öncesi değer verilmediği için fiyat olarak 200 TL düşündüm.. ravencrest ---------- 1 lock ally 80 1 priest ally 78 ( full rested+full heirloom+pvp item) stormscale ----------- 1 hunter horde 80 - 280 binek full pvp/pve (main) 1 paladin horde 80 - 280 binek holy pvp + bonus 58 horde warrior (full rested+heirloom) (aşağı yukarı her türlü heirloom mevcut sayılır) gold bakımından sorunları yok. hesap şuan kapalı* bütün bilgiler adıma kayıtlı, gerekli olanların hepsi verilecektir. armory/caps koyma gereği duymadım ilgilenen olursa mesaj atabilir anlaşırız. rested önemi yok catada sıfırlanıyor bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 UniRoss said: sıfır acc 40 tlyken böyle acclara bu kadar para istiyo olmanız çok saçma. zaten sıfır olmadığı için 150, kullanıldıkça değer kaybetmiyor.. ha fakirim diyosan, al oyna eline para geçince yollarsın bende bilgilerini yollarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 100 yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 UniRoss said: sıfır acc 40 tlyken böyle acclara bu kadar para istiyo olmanız çok saçma. Adam 3 tane lvl 80 char veriyor sana itemi, bineği ayrıca yol+ssk. Normaldir yani sfır account fiyatına vermemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Yalnız ben 150TL'yazmışken kurdum o cümleyi. Şuan 100 TL'ye düşmüş ki o gün o fiyatı koymuş olsa büyük ihtimalle ben satın almıştım hesabı. Account'un hiçbir spesifik özelliği yokken o kadar para istemesi bana göre komikti şuan da gördüğümüz üzere haklıymışım. Ayrıca bir şeyin serbest ekonomideki fiyatı satıcının koyduğu fiyat değil alıcıların verdiği en yüksek rakamdır. Cata öncesi herkes elindeki fazla hesapları satmaya çalışıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 O zaman o gün troll ce bir cevap yazmaktansa vereceğin fiyatı söylerdin daha makul olurdu, ayrıca fiyatı 100 e çekmiş olması senin haklı olduğunu göstermez çünkü "sence" öyle. Adam buraya satmak için bir post atıyor alıcı değilseniz girip baltalamayın bari. Yok o kadar eder mi, bu kadar eder mi gibi. Etmiyorsa almazsın olur biter. Pazarlık yapmaksa amacın o zaman oturur ciddi bir şekilde mesajını atarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 abi şöyle bi kafa hesabı yapsak, 3 charın da epicfly'i acık desek bu 15k ediyor. goldun en ucuz olduğu serveri baz alarak (3TL) 45 tl ediyor, wow paketi toplamda 40 lira (şu an icin) etti 85TL. itemleri emeği falan göz önüne alırsak 50 lira da onu istemesi abes kaçmıyor zaten. fiyat cok reröre demeden önce bi emeği düşünün emekten ziyadesi ile 40 tlye sen hesap alsan, karakteri nasıl kasarsın ve yaparsın boyle kısa bir sürede. şahsi düşünecek olursak ben surekli oynarak 15 günde (belki 20) bir karakteri 80 yaparım ki üstündeki gearlar vs saymıyorum. ha bunu iyi bir oyuncu belki 5 günde yapıyor ama 3 tane char var ortada. buda 15 gün demek oluyor (heirloom itemleri ve altları baz almıyoruz burada) yani 150 liraya 1 günde 3 tane 80 charın oluyor eğer 85'e kasmak istiyorsan. tabi worgen ve goblin kasıcam diyorsan bildiğin gereksiz bir şey char alma. ps, hoş adam şimdi 100tl yapmış ama 150 de bence(evet bence) gayet iyi bir fiyat idi. pss, tabii donanımhaberden gelindiyse o ayrı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UniRoss Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Şöyle kafadan bir hesap yaparsakla olmuyor ama işte. Sattığın şey piyasadaki akranlarına göre fiyat bulur. Senin sattığın hesabı insanlar 75-125 tl civarında fiyatlara trade ederken sen 200 tl fiyat çekersen tepki alırsın gayet normal. Ayrıca ben öyle hakaret etmemişim bişey yapmamışım 0 acc 40 tl iken bu tarz accountlara bu kadar para isteyenleri anlamıyorum demişim ki hala da aynı fikirdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 fiyat düştü diye yerin dibine sokmuşsunuz hesabı aahah pvp istiyorsanız stormscale de istediginiz guilde girebilirsiniz daha ne diyebilirim .. pve istiyorsanız almayın, satmam da zaten asfda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 100 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 100tl + bigbabol sakız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 75 alın kurtulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 75 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar