solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 barnacle said: bunu alınca 1 ay bedava hemen başlıyo mu? alıp kenara koyabilir miyim yoksa? aldığın gibi açılıyo 1ay bedavası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 vay çakallar ya :/ yatar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Ya kuzenime wowun ilk pakedini aldım ama bi türlü upgradeliyemiyorum tbc ve wotlka dijital olarak kart bilgilerini girip continue dediğim yerde şöyle yazıyor: Your payment method will be charged now, and you can play Burning Crusade as soon as your payment is completely processed (up to 72 hours). Continue uya basıncada: The following problems have occurred: * There has been an error processing your request. For assistance, contact Blizzard Customer Support. çıkıyor bi bilgisi olan varmı ? Aylık ödemeyi akftifleştirmek mi gerekiyor nedir alalı 5 gün oluyor wowu dijital. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 son gün beyler yardımcı olabilecek varsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 bende normalde kullandıgım kredi kartını kabul etmediginde vermisti o hatayı, hala da onla aylık odeme falan yapabiliyorum, ama cata'yı aldırtmamıstı bir turlu, sanal kartla hallettim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 bugun son gun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 30unda bitecek yazıyor lan alsammı ya başlasammı tekrar worgen rogue açar akarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 o fiyatlara düştükten sonra hep yüksek kalmaz, her fırsatta indirirler, acele etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar