KingV Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 türklerden oynayan kalmadı sanırım çoğunlukla 2 kişi götürüyoruz forumu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 cromda çok türk var 50 60 civarı vardır diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 biliyorum şu an aquiloniadaki guildımda 4 türküz. senin bs fatih de hsabını satıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 2 senedir satamadı gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 rra kardeşim;Senin hesaba benden 49-TL çalışır.Kutu fiyatı..uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 haha ama ben cevahirden aldım salak gibi kutusuna 80tl verdim :) kanki napican benim acci aocumu özledin hem bak satcak olsam bin tl civarina okuturum heralde bunu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 free trial falan acc ressurection tarzı bişeyler var actırabilirim en son char 79 a kalmıstı garibim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 pve seviyorsundur umarım çünkü adam gibi bir tek crom adlı server kaldı geriye. buglardı, lag spike dı, boriydi, dengesizlikti derken. en sonunda ben de bıktım Funcom u beklemekten. bir de şöyle birşey var. yeni pvp serverı açılacak, funcom birçok şeye yeniden başlamak istiyor. tek 1 karakterin olacak bu serverda. belki orada şansını denemek istersin. yarın da yeni yama geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar