sesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Biraz önce Hon oynarken laptop ımın klavyesine kola döktüm. Hemen ters çevirdim tabii sildim vesaire. Herşey gayet normal sadece m tuşu gitti çalışmıyor. m yi copyledim öyle yazıyorum bunu da asdafg. Ne yapayım sizce. Ve ne olmuş olabülü? Edik: pastelemedim tabii copyledim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Yeni klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Nasıl yeni klavye abi? Olmaz o yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 ebay de model yaygin bi modelse tusu tek olarak , veya tum keyboard olarak bulabilirsin. hayli komik fiyatlara satiliyor. serviste opuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 banada olmuştu benzer bi şey. soradan farkettim ki tuşun altına plastik parça bişey yapışmış basmamı engelliyor. sonra düzelmişti çıkarınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 2 defa ufak n yapcan bir süre artık nnandalin nninibüs gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Peki bu tuşun olayı nedir ki? Gayet mekanik bir şeye benziyor üstündeki tuşu (yani benim parmağımı bastığım yeri) değiştirmem neye yaracak ki? Tuşu çıkarıp ortadaki göçen zımbırtıya bastığım zaman da basmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 kısa devre yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 eş dost birinden arakla m'yi diyecektim ama madem tuşu çıkarıp basınca da çalışmıyor gerek kalmadı atraksiyona. bozulmuş demek ki. ya m'siz idare edeceksin yada değiştireceksin klavyeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 gg o klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Abi nasıl gg olabilir? Klavyenin yarısına döktüm kolayı m dışında hepsi çalışıyor nasıl olabilir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 klavyesi 20-25 pound bisey bulunuyor hep ebay de, uzulmeye gerek yok. bilgisayar kolay biseyse insan kendisi bile degistirir, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sadece m bozulmuş işte. nası olabiliri varmı. yaptın olmuş sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 http://www.notebookuzman.com/acer-002-07a23l-a01-pk1301k0200-aezd1r00110-904t907c1d73205a15v300-klavye.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 sesu said: Abi nasıl gg olabilir? Klavyenin yarısına döktüm kolayı m dışında hepsi çalışıyor nasıl olabilir ya? her tusun altinda bi diyot var, uzerine sekerli biseyler falan gelince iletmemeye basliyor, altindada klavye orgu gibi bisey oldugu icin tek tusun tamir imkani yok. bazende tusun alti yapisiyor vs, tek tus cikartip altina dokununca calisiyorsa - ki sende boyle olmuyormus- ozmn tek tus degisiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Zamanla kendiliğinden düzelme durumu bile olabilir aslında. Yabış yabış kalır, basmak zorlaşır ama öyle olsa bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 şekerli bişey yapışıyosa yıkasın bi geçer belki? olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 fede said: şekerli bişey yapışıyosa yıkasın bi geçer belki? olmaz mı abi camasir mi bu naaptin. adsf bazi devreler icin parafinle yikayip kurutmak falan gibi seyler varda, klavye kullanilmaz hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yıkamasın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 normal klavye hadi belki vardır o tarz opsiyonu olan modeller bilemicem de laptop yıkanırmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Ya 2 dakika önce de çalışıyordu bildiğiniz. Önce zor basmaya başladı 2 dakika sonra tamamen gitti. O zaman madem yattahara bu klavye, yeni soru: Ebay'den klavye söylesem siz de bana anlatsanız nasıl yapıldığını ben kendim değiştirebilir miyim? Bir de HP Pavillion için klavye vardır herhalde. 17 inchlikten var bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 model yazmadan zor olur o iş. ayrıca garanti falan taklaya gelebilir sen takarsan hala devam ediyorsa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 pavillionsa zor klavyeyi takayım derken başka parçalardan olma ihtimali fazla. gerçi ben bi kere servis kitapçığını okuyup altını üstüne getirmiştim ama gene de zor. bence kendine güvenmiyorsan uğraşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 meh. Tam da ödevlerimi yazmaya başlayacağım dönem ya. İşin kötüsü tabii ki Türkiye'de de değilim. Garantisi de Türkiye'den. Neyse dönmeme bir 20 gün kaldı zaten. Ben o zaman usb ile bağlayabileceğim bir klavye alayım en iyisi. Türkiye'ye dönünce de servise değiştirtirim. Teşekkür ederim herkese^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar