Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

m tuşu

sesu

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce Hon oynarken laptop ımın klavyesine kola döktüm. Hemen ters çevirdim tabii sildim vesaire. Herşey gayet normal sadece m tuşu gitti çalışmıyor. m yi copyledim öyle yazıyorum bunu da asdafg.

Ne yapayım sizce. Ve ne olmuş olabülü?

Edik: pastelemedim tabii copyledim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

sesu said:

Abi nasıl gg olabilir? Klavyenin yarısına döktüm kolayı m dışında hepsi çalışıyor nasıl olabilir ya?

her tusun altinda bi diyot var, uzerine sekerli biseyler falan gelince iletmemeye basliyor, altindada klavye orgu gibi bisey oldugu icin tek tusun tamir imkani yok. bazende tusun alti yapisiyor vs, tek tus cikartip altina dokununca calisiyorsa - ki sende boyle olmuyormus- ozmn tek tus degisiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 2 dakika önce de çalışıyordu bildiğiniz. Önce zor basmaya başladı 2 dakika sonra tamamen gitti. O zaman madem yattahara bu klavye, yeni soru:

Ebay'den klavye söylesem siz de bana anlatsanız nasıl yapıldığını ben kendim değiştirebilir miyim?

Bir de HP Pavillion için klavye vardır herhalde. 17 inchlikten var bende.
Sosyal ağlarda paylaş

meh.
Tam da ödevlerimi yazmaya başlayacağım dönem ya. İşin kötüsü tabii ki Türkiye'de de değilim. Garantisi de Türkiye'den. Neyse dönmeme bir 20 gün kaldı zaten. Ben o zaman usb ile bağlayabileceğim bir klavye alayım en iyisi. Türkiye'ye dönünce de servise değiştirtirim. Teşekkür ederim herkese^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...