Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 arkadaşlar dün yanılmıyorsam tam 5 türk aynı gruptaydık ve şahsen ben çok eğlendim gözlerim yaşardı :P bunu sık sık yapalım çok zevkli oluyor, ayrıca bence daha iyi anlaşabileceğimiz için dili kastetmiyorum , çok daha verimli ve eğelnceli vakit geçirebilirz[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 lvl 7 oldum 8 e cok az kaldı yaklasıyorum size:) bekleyin ehe[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 sen zaten katılabilirsin bize birimiz seni sidekick olarak alırız aynı elvel olana kadar[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Empathy healer'a ihtiyacımız var, herşey ok de onu da bulursak süper.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 da geliyim sana en kralından bi doc yapcam :) ama beni koricanız olmaz öle beni bırakcam size heal yapcam sonra agroyu alcam geverecem olmazZZ! ters! hatta abim açar doktor karakteri ben bi medieval karakter yaratacağım :) [signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr [Bu mesaj Erutan tarafından 25 Ağustos 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emr00 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Yakinda bende araniza geliyorum.Bu gece yüklemeye baslicam,muhtemelen 12saatlik bit yükleme olucak.Sabah girer oynarim artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 3 aydır geleceksin, CoVa gelirsin artık. :-P Hadi çabuk ol yoksa herkes tarafından outlevel olacaksın.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bende tam topic aticaktim gozlerim doldu :),bide su dizi basladi ara ara iceri gittim geldim baktim olenler var resledim yeniden gittim :P Bu arada lvl 16 oldum insallah bugun 17'e adim atarim [Bu mesaj sirplaya- tarafından 25 Ağustos 2004 14:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 abi geliyom yaw tamam sabır az :)[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için; http://www.pls.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: Erutan, 25 Ağustos 2004 14:16 tarihinde demiş ki: da geliyim sana en kralından bi doc yapcam :) ama beni koricanız olmaz öle beni bırakcam size heal yapcam sonra agroyu alcam geverecem olmazZZ! ters! hatta abim açar doktor karakteri ben bi medieval karakter yaratacağım :) gerekirse feda ederiz kendimizi, özellikle ivan draga diye biri var o kendini feda etmeyi seviyormuş, bir warcryi var aha evet warcry a ne koyacağımı buldum For MOTHER RUSSIA :)[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar