Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Team

Jo_jixu

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar dün yanılmıyorsam tam 5 türk aynı gruptaydık ve şahsen ben çok eğlendim gözlerim yaşardı :P
bunu sık sık yapalım çok zevkli oluyor, ayrıca bence daha iyi anlaşabileceğimiz için dili kastetmiyorum , çok daha verimli ve eğelnceli vakit geçirebilirz[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Sosyal ağlarda paylaş

da geliyim sana en kralından bi doc yapcam :) ama beni koricanız olmaz öle beni bırakcam size heal yapcam sonra agroyu alcam geverecem olmazZZ! ters!
hatta abim açar doktor karakteri ben bi medieval karakter yaratacağım :)
[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
http://www.pls.gen.tr

[Bu mesaj Erutan tarafından 25 Ağustos 2004 14:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

3 aydır geleceksin, CoVa gelirsin artık. :-P Hadi çabuk ol yoksa herkes tarafından outlevel olacaksın.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 25 Ağustos 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
da geliyim sana en kralından bi doc yapcam :) ama beni koricanız olmaz öle beni bırakcam size heal yapcam sonra agroyu alcam geverecem olmazZZ! ters!
hatta abim açar doktor karakteri ben bi medieval karakter yaratacağım :)

gerekirse feda ederiz kendimizi, özellikle ivan draga diye biri var o kendini feda etmeyi seviyormuş,
bir warcryi var aha evet warcry a ne koyacağımı buldum
For MOTHER RUSSIA :)[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...