pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu tip makrolar calismiyor target cikiyor kalıyor normalde buyuyu cakması lazım hedefe ama olmuyor baska sharda sphere de ozellikle bole olmuyor nedendir?[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 cast spell(spell name)-wait for target-last target yapın..[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: chrisvassel, 22 Ağustos 2004 02:20 tarihinde demiş ki: cast spell(spell name)-wait for target-last target yapın.. ozamanda cok beklemezmi buyu yapmak icin?[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 önce büyüyü bir kere kendin yap, makro kullanmadan. Ondan sonra cast spell - wait for target - last target yap. Bazen lag yüzünden -wait for target koymazsan- last target sekmesi atlanabiliyor. Uzun sürmez ayrıca merak etme.. Hiç yapamamaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2004 bence last target için ayrı macro kullan daha hızlı büyü yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Pre-cast olduktan sonra last targetli büyü yapmanin mantigi kalmadi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar