Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

99 tl ye Ferrari sürüşü

ispatipapaz

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Mail attım ve cevap geldi araba 70e falan limitli degil yanınızdaki yardımcı pilot izin verdigi kadar basabiliyorsunuz yani adamın sizin yeteneginize olan güveni ile alakalı.
tabi adamın sana guveneceginin garantisini vermiyolar ahha.
ULAN RALLİ PİLOTLUGU YAPTIM SAMPİYONLUGUM VAR NİYE BASAMIYORUM.
beyfendi olmaz
dedi mi gider
Sosyal ağlarda paylaş

başka siteden alıntı said:

Arkadaşlar organizasyon adı altındaki bu rezalete katılmak için Ankara'dan İstanbul'a gitmiş biri olarak diyebileceğim tek birşey var:
PARANIZI GERİ İSTEYİN!!!

Diğer arkadaşların belirttiği gibi, aracı kar moduna almışlar; bazıları diyebilir "eee ne fark eder?" diye fakat;
Araç kar modunda 2000 civarı devirlerde vites değiştiriyor, böylece aracın torku minimuma iniyor ve kesinlikle ivmelenme diye bir şansı yok. Araçla beşinci vitese kadar çıktım fakat yapılan hız yaklaşık 70 di.
Tanıtımlarda üfürülen güya 25 dakikalık brifing vs. yerine de autodromun 3 dakikalık reklamını izletip, ağır şartları olan bir sözleşme imzalatmadan ibaret.
Yanınıza güya eğitmen diye verilen kişinin bırakın eğitimi, araçtan haberi yok. Daha kornanın nerede olduğunu, vitesin tam otomatikten yarı otomatiğe nereden alındığını bile bilmiyor. Sürüş boyunca ağzını bile açmıyor, viraja nasıl gireceğinizi anlatmasını bekleyenler hayal kurmasın...
Pist diye yutturulan asfalt ise viraj denilebilecek tek bir noktaya sahip. turlar yaklaşık 40 saniye sürüyor ( Araç 2000 devirle gitmese daha da kısa olacaktı herhalde).

İşin AHLAKSIZCA kısmı ise; telefonda verilen bilgilerde tüm bunların tam tersi yönde bilgi verilmesi. Verilen bilgilerde kesinlikle bir kısıtlama getirilmediği, yanlızca eğitmenin direktiflerine tabi olunduğu belirtilmiş ve aracın kesinlikle kısıtlanmadığı ısrarla söylenmişti. Yıllardır spor araçlara gönül veren ve yakından ilgilenen biri olarak ne yazık ki bu organizasyon sadece insanların ufak hayallerinden para kazanmayı amaçlamış bir ali cengiz oyunu...

DVD konusuna değinmek bile istemiyorum. Webcam ile içinde kimin olduğunu bile belli olmayan bir kaskın sağa sola oynamasına 30tl istemek çok acımasızca.

Eğer halen bu hayal kırıklığına 100TL ödemiş ve gitmeyi düşünenler için çok daha iyi bir önerim var;
PARANIZI GERİ İSTEYİN!

Gidin bir eşiniz dostunuzdan tanıdık bir galerici bulup ona 100tl yi verin ve karşılığında 10dk sizi gezdirmesini isteyin. İnanın çok daha tatmin olacaksınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selamlar,
Bu akşam itibariyle ferrari sürüşülerine katıldım, size gözlemlerimi anlatayım, şehir dışından gelicekler varsa boşuna gelmesinler :>
* 2 tane araba vardı, f430, birinin deviri 3000de (gri olan), diğerininki 4500 de (kırmızı) sabitlenmişti, bana 3000de olan denk geldi arabanın ferrariliğinden hiçbirşey anlamadım :>
*kırmızı olan son turda son nefesini verdi, araba boş vitesteyken bir anda gazını kökledi, deviri tavan yaptı, yandaki uzman hemen motoru kapattı o sırada arkadaşım kullanmıştı turu bitmişti, adam arkadaşıma "araba gitti" demiş :>
* Boş viteste devir açık, vitese alınca devir 3000de kitleniyor.
* Pist otodrom, yuvarlak ufak bir pist, zaten heryer çok kontrollü, 3000deviri geçemediğim için pek bir tat alamadım.
* En azından bir deneyim olmuş oldu
* kırmızı arabayı daha çıkarmazlar sanıyorum piste, devirde 3000de kalacağı için pek bir tat alamazsınız.
* Gidenler olursa onlara tek tavsiyem, arabaya ilk oturduklarında gazı kökleyip kalksınlar çünkü ataklığı bir tek orada hissediceksiniz bari kaçırmayın:D
İyi eğlenceler hepinize.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...