The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Pek matah degıl(hatta ve hatta hiç degil) Simdi istegim sizin bu yaptigim ORNEK logolara bakmaniz ve secmeniz.. Resimlerin sekli buyuklgu vs ayarlanmadi.Bunlar sadece denemedir.. Sadece adamgibi bir logo ariyorm o kadar :D Bitince gereken ayarlar yapilacaktir tiklayiniz [signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx [Bu mesaj The_Guardian tarafından 25 Ağustos 2004 05:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 siyah üstüne neden siyah renk, beyaz outline yaptın anlayamadım okunmuyor neredeyse.. göz bozuyor hatta ayrıca thumbnaillarda gözükmüyor aynı sebepten. düz bi şekilde font kullanmak yerine başka birşeyler yapmak (mesela yazının yanına siteyi anlatabilecek ufak bir sembol koymak) daha faydalı olur diye düşünüyorum.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 simdi site nasıl bir site bir fikrim yok. ne ile alakalı, neyle neyi anlatıyor. O zaman ne ayzsam göreceli olacak... Mesela simdi arcane in dediği gibi net değil diyeceğim, ama belki sen net olmayan bir sey yapmak da olabilirsin. Belki o zor okunma hali ile bize gizem hissi vermek istiyorsun. Eğer öylese bile, neyden ne kadar taviz verileceği önemlidir. Sırf gizem, gölge, sis, havası yakalmak için cesur hatta aşırı bir haraket olmus diyebilirim. ama herseyden öte geneli görmeden sırf bunlara bakarak bir sey söylemek zor.[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu renklerin nedeni ana sitenin forumu icin Forum tablecolor=" #000000" color="#959595" link="#6C6C6C" border="#000000" Olarak gidiyor. Ana logo bu olsada zaten cok goze baticak bir yerde durmuycak.. Onun yaninada bu resmi destekliycek lakin yine grayscale ile grilestirilmis bir resim koyucam.. Altinada bir tuslari ekliycem.. Bundan evvel Beyaz fontla yazdigimda goze gereginden fazla battigina karar verdim. Ayrica Bu yazilarin altina ColorDodge ile belki bir resim koymayi planliyorum(yine cok koyu vs boylece resmi on planda tutacak) Ana site konusundada imzama bakarsaniz ordan bulursunuz[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bundan evvelki ler Forumlardaki cevap cercevesinin arkasi icin Banner[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 su ejdarhayı DA da görmüstüm sanki sen mi yapmıştın onu da ?[signature][hline]"To imagine is everything, to know is nothing at all." -Anatole France, "The Crime of Sylvester Bernard", 1881 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Deviantart ? Linki varsa ve verirsen guzel olur Ama ejderha Dragonkhan indir[signature][hline]www.neverendinglegends.tr.cx [Bu mesaj The_Guardian tarafından 25 Ağustos 2004 07:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 vallaa en gözükmiyecek yerdede olsa okunabilir bisiler olmasi daha iyi olur diyerek en alt sagdan ikinciyi oneririm :P geri kalanlar "acaba gözümmü bozuk ya" düsünesi uyandirdi dragonlu olan guzel bi efektle hosh dururdu :) [signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" [Bu mesaj Creel tarafından 25 Ağustos 2004 09:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu fena değil bence. Pek anlamam ama biraz mavi-mor efekt verirsen tadından yenmez:) (tabi bunu söylerken bu efekt nasıl verilir biliyormuyum? hayır:) hoş sen ne kadar bildiğimi biliyosun avatarlarımdan:D)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toeMSN:[email protected] icq: 172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hefferin koyduu güzel. ona bi brightness +10 contrast +40-50 filan verip. akabinde ctrl+b ile shadowsu cyan a doğru 40 blue ya doğru 10 highlitsı yellow a doğru 30 filan yaparsan daha da iyi olur muhtemelen. deneyemiyorum fikir yürütüyorum.[signature][hline]your sight is a weakness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar