armagan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Cataclysm için Wow satın alıcaz ancak battle.net biraz tuzluya geliyor, bu siteler daha ucuz özellikle wowmarketim battle.net'in yarı fiyatına. Hiç wowmarketim.com veya wowpazar.com kullanan var mı? Memnun kalan var mı güvenli midirler bilgisi olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Wowpazar'i bilmiyorum ama wowmarketim hepimizin tanidigi forum kullanicisi Dinan'a ait. Bugune kadar kotu alisverisi olmadi kimseyle, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 wowmarketim kesinlikle güvenilirdir dinan yamuk yapmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 CE getiricem diye umit verdi birakti sonra ama uhuhuhu :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 1 tane CE cata bulabilirim ben sanırım isteyene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 wowpazar'ı cengiz isimli biri işletiyor birkaç kez alış veriş yaptım güvenilir. Zaten ekmek yiyor bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 CE ISTERUUUUUUUUUUUUUUK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ben yaklaşık 300-400 liralık alışveriş yaptım dinan'dan wow ile ilgili, gayet memnun kaldım. dinan iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dinandan sc2 aldım parasını sonradan verdim yine de bana mısın demedi. lokum gibi çocuk cillop gibi hizmet. çocuğumu keserim wowmarketim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 acaba komisyonu ne satışlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 erkeğin mayışı sorulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Pickles said: acaba komisyonu ne satışlardan niye sende mi gircen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 right now I'm doing my own business Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 merak ettim sadece, klasik türk mantığıdır ya ;) bi de dinan cata satmıycaktı pre-order'lı sanki, yanlış mı hatırlıorum o sadece CE miydi? Dinan bi açıklama beklioruz :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yok be, sadece ne kadar kazandırıyo merak ettim. mesela bir simit bakkala 39 kuruşa gelip 40 kuruşa satılıyor. böyle şeyleri bilmek güzel. genel kültür misali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 çok teşekkür ederim beni siz yarattınız(:P) komisyonum bana kalsın:P" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 CE getircek misin dinan? sen ondan haber ver. hala Cataclysm preorder yapmadım bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yok o iş olmadı ce getirmiycem. zaten paticiğe rezil oldum :P ama cata olucak tabi. ön sipariş biz verdik 30 -40 tane falan da ne zaman geleceğini söyleyemiyolar bizim kaynaklar da bekliyoz bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 fiyat ne olacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 a evet aslında aynı paraya fln gelecekse dinandan alalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Peki CE nereden bulunur Dinan, bununla ilgili bir fikrin var mı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Spidee said: Peki CE nereden bulunur Dinan, bununla ilgili bir fikrin var mı =) ahaha sen benden daha iyi bilmiyosun sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Dinan, yani WoWmarketim iyidir. Komisyonum bana kalsın diyo da çok fazla bi komisyonu yok bu işten bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 cata piyasa yakınında olucaksa , kayıt al bişey yap senden alalım dinan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar