Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 türkiyede var mı bunu 1. el satan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 vardı bi aralar. seneeeeee sene 2005 falandı heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 1. el derken bunların üretimi duralı yıllar olmadı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 PSP'nin dedesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 1. el lafı fazla uçuk oldu galiba. neyse 1. el demiyim de satan yer var mı diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ps1 dedin mi: http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2009/06/playstation-1-one-sony-audiophile-cd-player-transport-rca-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kafa kırar, adam öldürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ondan var bende ya 99'da almıştım ama görüntüsü falan baya bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 şu psone'a multitap takıp 72ekranda araba yarıştırırdık 4 kişi ekranı 4'e bölüp aaah ah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ps1 kalın aldıktan kısa süre sonra slimi çıktı. ps2 de kalın aldım, 2 ay sonra falan slimi çıktı. ps3 almadım kesin slimi çıkar diye. slimi çıkalı çoook oldu ama hala alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben hiçbir konsolu almadım hayatımda ama ps4 ü çıktığında alıcam yeni bir televizyonla birlikte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Snake said: ps1 kalın aldıktan kısa süre sonra slimi çıktı. ps2 de kalın aldım, 2 ay sonra falan slimi çıktı. ps3 almadım kesin slimi çıkar diye. slimi çıkalı çoook oldu ama hala alamıyorum. fsd alakasız olacak ama, ben babama 2 yıl kadar baba plx playstation al, lütfen falan diye yalvarmıştım. En sonunda yazlıkta arkadaşsızım vs. ayağına bir tane almaya karar vermişti. Ben yazlıktayım yine, o zamanlar PS2 yeni çıkmış mı neydi. Korsan oyunları yoktu öyle diyeyim, Babam arar, "bunun ikincisi çıkmış onu alayım mı?" diye sorar. Bende korsan oyun yok ya, o zamanlarda bütün dünyam korsan oyun sonuçta yaş 11-12 mi neydi, yok alma, 1.'si yeter demiştim. Ondan sonra PS2 al diye yalvardım, sonra PS3 al diye yalvardım bana mısın demedi babam, yaş 19 oldu kendi maaşımla aldım en sonunda PS3'ümü ha sorarsanız o ps1'e ne oldu? Babamın arkadaşına verdik oynasın diye, hacıladı herif bir daha dönmedi alet Tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ben saklıyorum, arada açıp oynayasım da geliyo ama baya yamuldu alet. renkler saçma sapan çıkıyo tvde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 jağonyada bunun PS3 ü var hani getirteceksen japonyadan getirt işte bir tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar