Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi kac soru

Soth

Öne çıkan mesajlar

1- her lvl da train olma gerekiyo mu yoksa mesela bi gruplayım ve 2-3 lvl alıp sora gidip bunları train ettirebilir miyim?
2- özellikle indoor questlerde iceride ki moblar questi yapan gruba göre mi spawn oluyor? ben dun lvl 6 da bi quest aldım kendim daha sora bi gruba girdim ve grupla bi kac quest yaptıktan sonra benim quest kaldı. hadi onuda yapalım dediler ama içeri bi girdik deli gibi mob var. e ben solo gitsemde öylemi olcaktı? yoksa tamamen zone a giren charlara gore mi belirleniyor.
3- bu enhance leri combine yapabiliyoruz tamam yapıyorumda surekli ama bundaki kriter nedir tam olarak. renklerin önemi nedir? mesela bende bazısı beyaz renkte 5++ oluyor kimi yesil renkte 6+ falan gibi yani lvl imiza göre hangisi en uygundur? bu konuda bi bilgi :)
4- power pool olayı. ilk defa dun lvl 6 olunca pool secmem gerekti. ama o an yanlıs yapıuyordum az daha hem buyu hem pool sececem sandım ama sadece 1 secim hakkı varmış. herneyse ben controller olarak ilk fly icin gerekli hover sanırım onu aldım. controller oynayan ark varsa bu duruma bi yorum yapsın pls:)[signature][hline]DAOC
Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
CoH
Sardius-magic/controller-justice
Sosyal ağlarda paylaş

1. Her levelda train olursan iyi olur, olursan yeni enchantment slot ya da güçler kazanırsın. Ama tercihine bağlı, istersen o şekilde devam edersin.

2. Indoor missionlardaki mob sayısı ve seviyesi gruptaki oyuncu ve seviyelerine göre değişiyor. Yani ne kadar adam o kadar çok mob, ama haliyle xp bölünüyor. Indoor missionlar için ideal rakam, 4-5.

3. 5++=7dir. Sticky topiclerde enchantment konusuna değiniliyor, bir göz atın. Yani 5++=6+=7 bir farkı yok ama 5++ enchantmentı düşürdüğünüz bir 7 enchantmentla combine ederseniz 7+ olur, bu da 8 haliyle.

Bir diğer konu da şu, kullanabileceğiniz enchantment seviyesi sizin seviyenizin max. 3 fazlasıdır.

4. İyi yapmışsın, ilave power poollar sana ek özellikler sağlayacak, fly, speed, jump, invisibility gibi, ama bildiğim kadarıyla max 2 ya da 3 pool alabilirsin. hoveri alman iyi olmuş, 14. seviyede de flyı alırsın travel power olarak.

İyi oyunlar,[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...