Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ses Problemi [ YARDIM ]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Makinama format attım da.. Ses kartını yükledim ancak sağ alt köşede höparlör işareti olması gerekiyordu hala çıkmadı .. o yüzden sesi çalıştıramıyorum napmam gerekiyor bir yardım lütfen ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- hayrola cevat aabi naapıyosun yahu!?
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
Yaw bir kere sorun çıkmasın şimdi fıttırıcam nolur yardım edin ya ..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..
- üç kere yedi yirmibiir... evrim geçiriyorum benjamin.. tabi tabi.. altı kere altı yirmi altıı.. bi dakka yoksa otuz altı mıydı??

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
işletim sistemin ne bilmiyorum Denetim masasına gir ses görüntü ayarlarını seç ses bölümünde "ses denetimini görev çubuğunda göster" kutusunu işaretle eğer yanlış hatırlamıyorsam win 98 de böleydi sorunun çözülür :)[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen
Rhaea Rencir Hibby/Prydwen
Aluvian VVarden Hib/exc [sold]
Mesaj tarihi:
Ha orasını buldum .. ama orası değiştirilmiyor öle donup kalmış.. yok abi ben yine format atıcam heralde..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
Ha !
onuda denedim girmiyor abi ses ten bir problem oldu galba.. şöyle oldu sanırım ,
ses kartını yüklerken bende win98 cd rom unu istiyorda bende D: den kurmuştum ancak CD rom a başka bir win 98 cd si takarak sorunu gidermiştim ondan olabilir belki versiyonları farklıdır..[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
u
u u
u u
u u
u u u u
u u
u u
u u
u u[hline] iki kere iki döört. üç kere üç dokuuz. beş kere beş onbeeş. yedi kere iki ondöört..

KinGpiN®
Mesaj tarihi:
Hiç Çıkmıyorsa en başta board ayarlarına gel pnp ile ilgili bi bölüm var onun en başındaki disable diye bi yer varsa şanslısın yoksa .... varsa onu + ya bas enable yap esc save & exit de sonra bi de ole dene[hline]Feel Power of Mind
You can Feel Alright
Try To Be Best in Your Mind
  • Yeni Oluştur...