xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 askere gideceğimden midir bilmiyorum böyle içim çok sıkılıyor. Daha önceleride böyle olurdu ama bu kadar yoğun değil. Kendimi oyunlara adıyorum olmuyor sıkılıoyurm sabahlara kadar dışarda geziyorum geziyoruz olmuyor sıkılıyorum atlıyorum arabaya boş vakitlerde basıyorum basıyorum olmuyor sıkılıyorum sigara kahve kız arkadaşlar erkek arkadaşlar hiçbir şey işe yaramıyor.. Farklı yerlere gidiyorum günü birlik de olsa ı ıh.. noluyor anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 olur öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Askerde yeni gelenleri dövüyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 pickles dövsünler ya farklı bi aktivite olur en azından:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 steam de 6 oyun var iniyor sanki oynucam o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Askerde komutanı döveni erken salıyolarmış usta. Ben olsam kas yapar gider kafa göz dalarım bayıltana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 kas var da nasıl dövcez abi komutanı ?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 amacın var mı amacın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Sana emir verdiğinde bana mı emir veriyosun lan sen diyip dalcan abi daha iyi bi neden var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Hayatta herhangi bir amacı var mı diye sormuştum ben arkadaşa ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben de adama demiştim nasıl dövücez sorusuna cevap verdim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 sonra abisiyle birlikte aysele daldık karikatürü koyucaktım ama bulamadım uğraşamayacam siz görmüş ve gülümsemişiniz farz ediyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 http://img168.imageshack.us/img168/5457/aysellx0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Pickles said: Sana emir verdiğinde bana mı emir veriyosun lan sen diyip dalcan abi daha iyi bi neden var mı SUNU BI YAPSANIZA ALLAHASAKINA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 yaparsam buraya ss atarım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 öğlen 14te çıktım yeni eve girdim ama aklım hala dışarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bugün sıkıntıdan gittim karı gibi bi ton pantolon elbise falan aldım attım köşeye duruyolar öyle sıkıntımı gidermedi. kadınlar farklı yaratıklarmış anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 SoulCube said: bugün sıkıntıdan gittim karı gibi bi ton pantolon elbise falan aldım attım köşeye duruyolar öyle sıkıntımı gidermedi. kadınlar farklı yaratıklarmış anladım. elbise? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 parmakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar