Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 msn bir acaip oldu. hatta AVG internet security kurdum ondan hemen sonra oldu. şimdi şöyle açıyorum msni, offline modda açılıo ilk. öyle duruo sonsuza kadar. lakin ki ne aman online olsam meşgul falan ya da 1 dakka sonra falan çat disconnect oluyor. konuşabiliyorum bu 1 dakka içinde, ama o da yarım yamalak bazı msjlar gitmiyor falan :( ama offline takılırsam sonsuza kadar duruyor yahu. niye olur bu acaba bir bilen gören :( avg'yi iptal ettim yine düzelmedi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 digsby kur pidgin kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 onlar ne yahu //edit: hee alternatif msn dimi onlar ya ben orjinalini istiyorum ama niye böyle bişi olsun ki durup dururken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 avgden değildir ya. bende de var avg ama msn sorunsuz. gerçi msni avgden daha önce kurmuştum ben sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 msni sil local filesdanda sil sonra yeniden yükle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 ark aynısı başıma geldi restore it kasma dedi ben de hiç kasmadım avg setup'a restore ettim düzeldi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dasaaa said: digsby kur pidgin kur hala messengerda inat eden insanlari gordukce halk arasinda infial yaratasim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 donanim gurusu ne abi Guru gurultu der gibi hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Pickles said: msni sil local filesdanda sil sonra yeniden yükle budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 dasaaa said: digsby kur pidgin kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar