nur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 19 kasıma randevu alarak alman konsolosluguna gittim almanyada abim oturuyor evli birde cocugu var,bende kutahyada okuyorum haftada 1 okula gidip geliyorum sadece 1 tane dersim kaldı..görüşmeye gittiğimde birsürü soru sordular ve çok gerildim neden haftada bir kere gidip geliyorsun kutahyaya dedi kadın anlattım ama hayretler için inanmayan bir suratla bana baktı.. babamın bir emekli maaşı var anneminde babamında 1 tane evleri var... öğrenciyim davetiye ila başvuru yaptım 31 günlük istedik... fakat bankaya felan para hiç yatırmadık yani öyle bir istekte bulunmadılar giderlerimi de ebim karşılıcak oraya gittiğimde... sizce vize verme olasılıkları nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 abinin gonderdigi davetiyede masraflarını karsılayacagını belirtmis olması lazım. bunu yapabilmesi icin de almanya'da birkac bin euro para odemesi gerekiyor. tam ne kadar oldugunu hatırlamıyorum da 2-3k arası biseydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nur Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 psra yatırdımı bilmiyorum ki yanı zannetmıyorum yatırdıgını hem yatırsada nereye yatırmalıydı ki? sizce bana vize verirlermi ben 23 yasındayım kadın birde dediki neden bukadar genç gitmek istiyorsun?neden böyle bişey sordugunuda akıllıca bir cvp bulamadım kendimce? sizce vize verirlermi?birde cvp nekadar sürede gelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 almanyada abin var okulun bitmek üzere potansiyel kaçak göçmensin, şüphelenmişler, alamazsan şaşırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nur Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 zorunlu diye bişey yok çünkü öyle bir evrak vs. ne iks den nede konsolosluktan eksik var diye çevirdiler...eger zorunlu olsaydı zaten mail ime gelen evrakların içinde olurdu... nasip bakalım alanlar var duyduguma göre... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Bu kadar erken niye gidiyorsun? gibi bir soruya cevap bulamıyorsan cidden neden gidiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 maxigenous said: Bu kadar erken niye gidiyorsun? gibi bir soruya cevap bulamıyorsan cidden neden gidiyorsun ? cvp bulamadıgımı nerden biliyorsunki:) okulum bittiğinde master vs. başlıcam dedim yukseklisans yapıcam dedim waynahtın bayramınız var yakında hz. isanın dogum gununu kutlamak istiyorum okulum bittiğinde birdaha bu vakti bulamam dedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 boyle broad spectrumdan sallarsan daha cok vize beklersin kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 türkler olarak enternasyonel hayata 3-0 geriden başlamamız çok acı. bunu kabullenmiş olmamız daha da acı. sanane arkadaşım götümü gezdircem senin boktan ülkende, bi numarası yok zaten havası kötü suyu kötü ama ben gezmeyi seviyorum tamam mı lan de adama gidip. vize vermemek neymiş ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 bugün ups den mj geld ardslar pasaportum u teslim tmişler kagoya cuma günü görüşmeye gittm vebugün pasaportumu vermişler bukadar çabuk olacagını zannetmıyordum:) bakalım ya nasip sonuç olcak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 pasaport kontrolünde boş sayfalardaki göz yaşlarını göstermek zorunda kalmazsın umarım memura :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nur Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 mulgear6 said: pasaport kontrolünde boş sayfalardaki göz yaşlarını göstermek zorunda kalmazsın umarım memura :D şaacı seni ben pasaportumu aldım bu vize görüşmesinden sonraki eve öndern pasaport yanı vize alıp almaıdıgımı öğrenicem yarın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2010 Myrica said: DoruK said: türkler olarak enternasyonel hayata 3-0 geriden başlamamız çok acı. bunu kabullenmiş olmamız daha da acı. sanane arkadaşım götümü gezdircem senin boktan ülkende, bi numarası yok zaten havası kötü suyu kötü ama ben gezmeyi seviyorum tamam mı lan de adama gidip. vize vermemek neymiş ya.. yapacak birşey yok,başımızdaki bu tipler oldugu sürece öyle yada böyle vize alacaz. Adamında kafasına esicek vize vermicek,olay bundan ibaret:P Tek ihtimal bu : http://forum.paticik.com/read.php?25,1914235 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar