Tarantababu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 günde okuldan eve 15 km yol yapabileceğim bu fiyat aralığında güvenilir vitesli bir motorsiklet ne önerirsiniz? (çok eski olmayan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Kanuni falan bakarsin anca heralde. Mondial'e bulasma bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ve ya scooter felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bu fiyata vitesli zor.illa vitesli olsun diyosan bilemem ama scooter olarak keeway arn150 derim edit: 2.el Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarantababu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ben de zaten 2. el filan bakıyorum.. şöyle eski honda cgl 125 gibi ve benzeri modellerden ... sahibinden.com da var ama merak ettim bu aralıkta başka hangi modellere bakılabilinir diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Az daha para koy ybr al en azından sağlam olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 illa vitesli istiyosan az daha ekle cbf 150 al paşalar gibi bin. motor bu scoter la vitesli 15km de öyle abarti değişik bişi yakmaz baps. honda today var bende 15km degıl ama 10 km gıdıyorum onla 2 kişi hemde.yokuşlari cikamıyoruz bitek :P 50CC malüm.. honda beat al en temizi köpek gibi gider scooter mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar