bakas Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Şu kumruların orda devam edip bir yerde sağa dönüyoruz, izmir2'nin bir üst sokak sanırım, orada bir kafe vardı orada para ödüllü dota, starcraft turnuvaları falan düzenleniyordu yıllar oldu gitmeyeli. Adını bi öğrenmeye çalışayım bakalım. Bu arada meram'da oyun oynamadım pek ama tavuk sote menüsü güzeldir epey lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Hala yapıyorlar mı tavuk sote? gitmeyli yıllar oldu fasd Bir de şehit adem yavuz sokak sanırım dediğin yer. 777 diye bi kafe var bir de oraya gelmeden dotacıların kafesi ama adını hatırlayamadım hiç gitmedim oraya önünden geçerdim bazı bazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asitliroachyahnisi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ankara sux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 off yine bi ankara sux denizi bile yok memur şehri muhabbeti açılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 off yine bi ankara sux denizi bile yok memur şehri muhabbeti açılmasın muhabbeti açılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GotterdammerunG Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 blizzard yeni patchde ankaraya deniz ekleyecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 yani ankarada okudum,bursada yaşıyorum tr de orjinal oyun yükleyip milletin kapışabileceği ve bağlantısı buna rağmen lag yapmıyacak cafe var mı? Varsa söyleyin ben de takılayım oralara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 benim bildiğim(hiç oynamadım o yüzden köylüyüm o konuda) sc de sende lag varsa karşıda da olmuyor mu? bağlantılar eşit olmuyor mu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 eskiden galiba tq sahisinde bi gamer ortamı vardı.Şimdi ankaranın sağlam bi clanı yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 wastyrx said: benim bildiğim(hiç oynamadım o yüzden köylüyüm o konuda) sc de sende lag varsa karşıda da olmuyor mu? bağlantılar eşit olmuyor mu yani? bw'de öyleydi, sc2 de öyle değil. baya bi tolerans var senin lagınla karşı taraf arasında. dikkat ederseniz oyunu normal oynuyorum zannederken bile oyun arada düzeltme yapıyor, x4 falan oluyor senin hızın, "lan lun" demeye kalmadan combat bitiyor, ordunun yerinde yeller esiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2010 Dediğim gibi oynamadım hiç daha. O zaman nereye giderseniz gidin akşam gidin abi, en rahatı öyle olur sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar