Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SWG'de bayan karakter açan erkekler

Bowabe

Öne çıkan mesajlar

ahahah o bacakları yana alıp oturma olayından bahsediyosun dimi? çok kibar we çok seksi duruyo :horace:

ya abi ne derseniz deyin erkek bi oyuncunun bayan bi karaktere sahip olması rp etiğine tamamen aykırı bence. yani uo gibi stat kasıp pvp yapiyim, hiç rp yapmiyim gibi düşünen birinin görsel güzellik için bayan karakter açmasını normal karşılarım ama rp yapıcam diyosanız bırakın bayan oyuncular bayan karakter açsın. yoksa rp sırasında erkek oyuncu illa belli eder erkek olduğunu[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Sosyal ağlarda paylaş

tailor rp si yapilicaksa bunun female inide male inide en iyi sekilde yapabilicek durumda oldugumdan sorun yok. ayrıca oyundaki rp mantaliteside sacma. 3-5 kisi disinda ki bunlarda turk degildi duzgun rp yapan bi kisi gormedim ben.

zaten rp yapıcam diye rp yapılmazki. oynarsın oyununu oyunun akışı seni rp ye goturur eger bi adam bana gelipte off anam cok guselsin derse giderim ona yapistirirm cevabı. rp falan dinlemem :) (buda rp olur gerci :) ) ama bi adam gelip bana iltifat ederse bende gereken sekilde karsilik veririm. yukardaki ornekte oldugu gibi ben erkegim diyecek halim yokya[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters
Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-MrBomb-, 22 Ağustos 2004 01:29 tarihinde demiş ki:

ya abi ne derseniz deyin erkek bi oyuncunun bayan bi karaktere sahip olması rp etiğine tamamen aykırı bence. yani uo gibi stat kasıp pvp yapiyim, hiç rp yapmiyim gibi düşünen birinin görsel güzellik için bayan karakter açmasını normal karşılarım ama rp yapıcam diyosanız bırakın bayan oyuncular bayan karakter açsın. yoksa rp sırasında erkek oyuncu illa belli eder erkek olduğunu

Lol rp nin etigi mi varmis =)Rp de istediginizi yapabilirsiniz isterseniz kafayi yemis kendini dark jedi sanan bir bunagi oynarsiniz istersenin kadin bir karakter.Ben bunda bir yanlislik gormuyorum,sanmiyorumki her kadin karakter rpsi yapan ücüncü cinsden olsun =))Bu tamamen zevk meselesi rp yapmak kitap yazmak gibidir karakteri yaratirsiniz herkesin yaratmak istedigi karakter farkli olabilir bunu hos karsilamak gerek.[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse)
Master Bounty Hunter
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bowabe, 09 Şubat 2004 23:08 tarihinde demiş ki:
Yaw ben bu duruma kıl oluyom. Nası bi fantazidir hala da annamıyom. İnternette hayatımın aşkını arayan bi tip değilim ama bi erkekle kız olduğunu sanarak konuşmak kadar aptalca bi durum yok. Sizinde konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyom..

fantazi sahibi olan kadın karakter açan değil sensin bence :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

bende eclipse te ana karakter olarak bi zabrak dişisi kullanmaktayım ve bunun cinsiyetle hiçbi alakası ve olayı yok haa cinsiyeti kullanıp adam kekleme olayına yatanda olsa olsa türktür derim o ayrı konu :D benm içinde bulunduğum klan [NkA] benm erkek olduğumu bilir ki olay erkek olup kadın oynatmakta değil içinde bulunduğun duruma göre karakterini oynatmaktır[signature][hline]www.wingchunturkey.com
aha ben bundanım işte
Sosyal ağlarda paylaş

Fena oldu bunlari ogrendigim, Morian'a yazip yazip duran bi kiz vardi, hanginiz len o?! Ben de hislenip heveslendimdi niyeyse, vay be kiza bak, nasi da yaziyo diye, vay ki ne vay..

insan ukteli olur tabi mumkun degil, sen dok butun servetini elin kafa kuyruklu pembe dansozune, sonra gelsin sana "baba kusura bakma ya erkegim ben" desin. kirilir cocugun kalbi, yazik degil mi.. atmaz mi sonra kendini forumdan foruma, guvenebilir mi bi daha female charlara.. :P

Bowabe git sen Deeja Peaks'e, cik dagin tepesine, savur spec ops duster'ini ruzgara karsi, selalenin yaninda cok durdun mu az sonra cisin gelir unutursun zaten..[signature][hline]Morian Dae
Master Brawler - Master Swordsman - Master Rifleman ve bir takim ivir zivir
Forumlarin yuz karasi

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...