Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 oynanacak oyunlar neler ? ps3 fanlari gelmez ins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Split screen ile zevkli olmuyor. Bildigin salak oluyorsun, ekranlar karisiyor ve cogu zaman inanilmaz bir bas agrisi ile kalkiyorsun basindan. Illaki oyun soyle dersen Gears of War'un split screen destegi mevcut. Bazi sitelerde bu tip listeler de var, onlardan birini bulman daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 gears of war 1-2 ve army of two 1-2'leri oynadık biz arkadaşla split screen. güzel oluyo gayet. yalnız gears of war ekranı yatay olarak böldüğü için biraz baş ağrıtabiliyo. ama army of twolarda dikey olarak böldüğünden uzun vadede gideri biraz daha fazla split screen'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 resident evil 5 xbox'ta varsa kesin al. lbp'den sonra en iyi coop oyundu bi de monday night combatı cok sevmistim ben ama xboxum olmadığı için oynamadım bi netten araştır. Tower defense ve hero defense 'ın FPS tarzı, güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Splinter Cell: Conviction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar