atibalkan87 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bakın ben ultima 2d kurdum ama girdiğim serverda acc seciminden sonra oyuna giremiyorum,Entering Britaina.. diyip kalıyor Sayın Paticik okurları ve Paticik adminleri yardımlarınız bekliyorum .... [Bu mesaj atibalkan87 tarafından 25 Ağustos 2004 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 patchleri tam yap. patch.exe war uo klasöründe. dialupsan biraz uzun sürer. bekle hepsi bitsin. bide hakgi servera girceksen oranın sitesine bak belki client versiyonu uymuyodur.[signature][hline]Külliyen Yalan © Silthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 adama giydireceginize moderatorlere mesaj atsaniz daha hizli olur hersey. dimi, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar