VoodooRush Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 yildirimokur said: noob Grudge match yolu her zaman açık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Memphis said: saldır BEŞIKTAŞIM OLLEEYYY !! Memphis böyle yaptığında, gözlerimin önüne sQu'nun yüklediği video'da said: "Kazanıcaktım ama.... verdim oyunu... dedim çocuk gitsin Amerikaya başarsın bi şeyler. Ben zaten her dalda çok iyi olduğum için.." diye konuşan afacan çocuk yüzü geliyor. Alıyor beni bir gülme :D Not: Şimdi kocaman adam olmuştur tabii ama bi'gün olurda şahsen tanışmamız dışında hep bu hali gözümün önüne gelecek Memphis'in. Memphis'in bu halini merak edenler http://yfrog.com/18osnwcg2004finalistw3z linkinde 2:00'dan sonraya bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 hayt be 100. yıl formasını giymiş reiz cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l0ll Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Memphis said: saldır BEŞIKTAŞIM OLLEEYYY !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 budur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Hoş değil bu hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 sc2 maplerinde gormek istemedigimiz hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 doubtful said: Not: Şimdi kocaman adam olmuştur tabii adamın doğası bu, biblo gibi adam. kocaman falan olmamıştır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 bu harris zaphod felan hala oynuo mu ya sananede onlarla başlamıştım scye sananenin böle bi indexten oluşan sarı sayfası vardı ne günlerdi, şimdi hatırlamazlar beni oymakıda hatırlıorum ama oda beni hatırlamaz beşiktaşta bi cafede takılıodu bi ara hatta ssdgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 ispatipapaz said: bu harris zaphod felan hala oynuo mu ya sananede onlarla başlamıştım scye sananenin böle bi indexten oluşan sarı sayfası vardı ne günlerdi, şimdi hatırlamazlar beni oymakıda hatırlıorum ama oda beni hatırlamaz beşiktaşta bi cafede takılıodu bi ara hatta ssdgds zaphod aktif olarak devam ediyor ama nick aynı değil, harris forumumuza üye ama bildiğim kadarıyla yurt dışına filan gidiyor; sc2 oynamaya vakti yok bildiğim kadarıyla. Ama "Oymak" çok ünlü bu komünitede. İstediğin zaman Paticik yavru kurtlar bölümünde, oymak beyine mesaj at; doya doya hasret giderirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 oymak bildim bileli ünlüydü her oyun cıktıgında, o oyuna kastığı kulağımıza gelirdi tabi scde başırılı değildik farklı communitylere daldık bizde sonradan bıraktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 http://www.mediafire.com/file/5k4lo92y5hvw18v/Norway%20vs%20Turkey%20ENWL%2C%20%20December%202nd%202010.rar replaypack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Grup A 3.Maç Bulgaristan 1-0 Türkiye Shutall.301 2-0 Spartacus jack.1874 0-1 Beeswax Kalin.630 0-0 Memphis NuclearMan.240 vs SuGoSu 2w2: Letalis.752+Jack vs Beeswax+Rakibuzu gosubet:http://www.gosugamers.net/starcraft2/gosubet/86127 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Beeswax çok dangalak bi adam. Söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 o deilde haci bu bulgarlarda iyi, ne biçim gruba denk gelmişiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 l0ll said: Memphis said: saldır BEŞIKTAŞIM OLLEEYYY !! fotoya güldüğümden değil de yok böle bişey ya cuk oturmuş haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Grup A 3.Maç Bulgaristan 4-1 Türkiye Shutall.301 2-0 Spartacus jack.1874 2-1 Beeswax Kalin.630 2-0 Memphis NuclearMan.240 2-0 SuGoSu 2w2: Letalis.752+Jack 1-2 Beeswax+Rakibuzu geçmiş olsun.herifler çok iyi söylenecek pek bi söz yok.replay pack tamamlanınca link vericeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 rakibuzu bizim birkan değil mi ya? 30 apm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnailBey Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 yok 30 deil gelistirdi o baya son zamanlarda. 50 55 i goruo rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 rakibuzu 2w2lere observer olarak bile girebilecek yetenekte degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 paso elimize alioruz ne is? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 5 maç yapılmış, sadece rakıbuzu'nun olduğu 2v2'yi kazanmışız ama rakıbuzu şöyle böyle denmiş. Arkadaşlar arasında takılma durumu ise bişey demek bize düşmez ama eğer öyle değilse yüksek apm'li oyuncularımızın durumu ortadayken 5 apm ile bile oynamış olsa kazandığı için rakıbuzu'nu (ve Beeswax'ı da) tebrik ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 bulgarlardan 4 mü yediniz :/ csciler bile yenilmiyor artık bunlara. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NazgulTheGosu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 snailbeye bak hele ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NazgulTheGosu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ayrıca cem oyun başındaki spamlarla 50den fazlada oluyor apmem. bide beeswaxe laf atmışın ne iş ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar