Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A Milli Takım Avrupa Şampiyonası

Oymanq

Öne çıkan mesajlar

Memphis said:

saldır BEŞIKTAŞIM OLLEEYYY !!

Memphis böyle yaptığında, gözlerimin önüne sQu'nun yüklediği video'da
said:
"Kazanıcaktım ama.... verdim oyunu... dedim çocuk gitsin Amerikaya başarsın bi şeyler. Ben zaten her dalda çok iyi olduğum için.."

diye konuşan afacan çocuk yüzü geliyor.
Alıyor beni bir gülme :D

Not: Şimdi kocaman adam olmuştur tabii ama bi'gün olurda şahsen tanışmamız dışında hep bu hali gözümün önüne gelecek Memphis'in.
Memphis'in bu halini merak edenler http://yfrog.com/18osnwcg2004finalistw3z linkinde 2:00'dan sonraya bakabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

ispatipapaz said:

bu harris zaphod felan hala oynuo mu ya

sananede onlarla başlamıştım scye sananenin böle bi indexten oluşan sarı sayfası vardı ne günlerdi,

şimdi hatırlamazlar beni oymakıda hatırlıorum ama oda beni hatırlamaz beşiktaşta bi cafede takılıodu bi ara hatta ssdgds

zaphod aktif olarak devam ediyor ama nick aynı değil, harris forumumuza üye ama bildiğim kadarıyla yurt dışına filan gidiyor; sc2 oynamaya vakti yok bildiğim kadarıyla.

Ama "Oymak" çok ünlü bu komünitede. İstediğin zaman Paticik yavru kurtlar bölümünde, oymak beyine mesaj at; doya doya hasret giderirsin.

Sosyal ağlarda paylaş

5 maç yapılmış, sadece rakıbuzu'nun olduğu 2v2'yi kazanmışız ama rakıbuzu şöyle böyle denmiş. Arkadaşlar arasında takılma durumu ise bişey demek bize düşmez ama eğer öyle değilse yüksek apm'li oyuncularımızın durumu ortadayken 5 apm ile bile oynamış olsa kazandığı için rakıbuzu'nu (ve Beeswax'ı da) tebrik ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...