Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 MM7'yi XP'de calismiyor sanirim herkezde bu problem varmis.. MM7'yi XP'de calistirabilen oldumu nasil? Oyuna bile girmiyor bir hata olustu diyor ve kapatiyor patch crack vs herseyi denedim ayni sonuc.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 uyumluluk modunu da denedin mi?[signature][hline]Mancınık: Web | Download Mail:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 uyumluluk modunu dene cidden, olmadı orjinal sitesine falan bak (3DO hala duruyo mu bilmiyorum gerçi). sitesinde patch vardır xp için belki.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu [Bu mesaj Mirage tarafından 24 Ağustos 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 3do malesef kapali..Compability mode denedim gene olmadi bakalim boardlari geziyorum suan.Bulabilirsem yazarim buraya oynacaklar zorluk cekmez en azindan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 fansite lara bak.[signature][hline] i luv guyz where would they be wifout us gals??? Still in the Garden Of Eden you gullible b****. dra : yenge yap gel diosun da 0.5lt su ismarliim desen 1.29$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 hmm dogru ya..fan siteler,iyi hatirlattiniz,deli gibi oynamaya baslayabilirim umarim :)[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selocan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 3do nun oyunlarında bir sorun var bende ( xp kullanıyorum ) cd yi takıyorum yüklemek için directx i geçiyorum sözleşmeyi kabul ediyorum ileri diyorum installshield engine hata veriyo çöküyo setup. bu konuda bir fikri olan var mı ? ayrıca aynı oyuları laptopta yükleyebiliyorum ( pc de xp pro var laptopta xp home ) bu konuda bir fikri olan var mı peki ?[signature][hline]Kanatlarım olsaydı bağışlayıcı olur muydum ? Boynuzlarım olsaydı gülüşümü küçümseyen alevler olur muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar