S-H Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 win xp kullanıyorum.klasörün salt okunur özelliğini deaktive etmek istiyorum fakat deaktive ettikten sonra tekrar aktif oluyor,nasıl halledebilirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 denetim masası > klasör ayarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 çözüm olarak http://support.microsoft.com/kb/326549/#top bişey bulmuştum fakat cmd'ye komutu girince 'parametre biçimi doğru değil' hatası alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 aç cmd'yi, git dosyanın olduğu dizine, attrib -r -s "dosyaadı.uzantısı" yaz. tırnaklar olsa da olur olmasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 dosya değil klasör benimkisi uzantısı ne bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 o zaman "klasör adı" yaz, yine tırnaklı ya da tırnaksız. hatta eğer 6 karakterden uzun ve boşluksuzsa klasor~1 şeklinde bile yapabilirsin tırnaksız, yok arada boşluk var diyorsan en iyisi yine tırnaklı kullanman. of ne abuk bi hikaye oldu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ben mi yanlış yazıyorum anlamadım.. http://img201.imageshack.us/img201/4484/92121439.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Boşluk ve özel karakterlerden önce işareti konur Program Files gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Sypro said: aç cmd'yi, git dosyanın olduğu dizine, attrib -r -s "dosyaadı.uzantısı" yaz. tırnaklar olsa da olur olmasa da. yanlış yazmıyorsun, daha ziyade yanlış okuyorsun. cmd'yi aç, cd "gideceğin yer" şeklinde yaz, önce o klasöre git. elli tane slash ve space ile boğuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 slash space falan uğraşmak yerine gideceğin klasörü açıp shift sağ click -> komut penceresini burada aç diyebilirsin ayrıcz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 xp'de onun çalışıp çalışmadığından emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 evet ya vista kullanıyorum ben hala. xp de bilmiyorum. aklımdaydı ama unutmuşum belirtmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Pickles said: Boşluk ve özel karakterlerden önce işareti konur Program Files gibi onun yerine attrib -r -s "C:Program FilesWorld of Warcraft" yapsan? arkadas 'World of Warcraft' yapmis ama oyle olmaz, butun stringi cift tirnak alman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 that could work Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Hergonan said: Pickles said: Boşluk ve özel karakterlerden önce işareti konur Program Files gibi onun yerine attrib -r -s "C:Program FilesWorld of Warcraft" yapsan? arkadas 'World of Warcraft' yapmis ama oyle olmaz, butun stringi cift tirnak alman lazim. aynı hatayı alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 o zaman sey yap cmd'ye gir D: sonra cd "Program Files" sonra attrib -r -s "World of Warcraft" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 yani benim ilk mesajdan beri anlatmaya çalıştığım şey. o kadar sakalım da var ama anlaşılan bir işe yaramıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Sypro said: aç cmd'yi, git dosyanın olduğu dizine, attrib -r -s "dosyaadı.uzantısı" yaz. tırnaklar olsa da olur olmasa da. cok ambiguous olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Ondan sonraki mesajlarda anlatmaya çalışmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yok abi olmuyor vazgeçtim artık yardım etmeye çalışanlara teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 format at butun sorunlarin cozulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar