Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion hakkında

Sensible

Öne çıkan mesajlar

gecende ac de arti lvl liyorum adamın biri pl icin para teklif etti bana. lvl 42 miydi neydi. allam ya lvl 50 merce grp ariyorum bulamiyorum ac de herkes pl de kimseyi istemiyolar ehe[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Sosyal ağlarda paylaş

pl çok sorun değil aslında
çünkü PvE'ye çok çok aşina olmak öyle büyük farklar yaratmıyor RvR'de, yani daha iyi RvR yaparsın diye bir şey yok PL yerine kendin level 50 yaparsan

ama yine de katılıyorum, en düzensiz, plansız programsız dalan albion genelde, artık bazı insanlar belli kişilerden başka kimseyle gurup olmaz olmuş hatta[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

tamam ama realmin yarısı pl yapıyor dediğin yerde insanlar az çok o karakter sınıflarının senin tabirinle "micromanagement" ini öğrenmiş oluyorlar

yani PL birinci suçlu değil burada
pl yapmamış olsalar da bundan daha iyi olmaz

örnek kendim, ben pl yapmadım kendi karakterlerime, ama yine de birilerinin yanında çömezlik geçirmem lazım bi takım şeyleri öğrenmem lazımken sırf saçma sapan insanlar yüzünden kendime rvr gurup bulamaz oldum ve rvr yapmıyorum bir süredir

hoş oyunu da oynamıyorum ya neyse :)

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Ağustos 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tamam benimde cleric var ve pek biseysini bilmiyorum bufflardan baska ama ben bot olarak satın aldım onu:) sonucta onla rvr ye gitcek olsam her bi bokunu bilmem lazım[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Sosyal ağlarda paylaş

evet,rangemiz var,-bow- kullaniyoruz farkettigin gibi,uzun,ince,aerodinamik olarak mukemmelestirilmeye calisilmis oklar kullaniyoruz,bu da ne demektir?UZUN menzil..nerfle hicbir ilgisi yok,fakat caster,masallah,bonedancermi..spiritmastermi bilmiyorum da..void casterlerin yaptigi buyu efektine benzer birsey ustumde 1 kere patlamaya baslarsa kesinlikle oldugumu anliyorum,resmen HER saniye 150-300 dmg yiyorum,instami duz buyumu halen anlayamadim sahsen[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose, 21 Ağustos 2004 17:15 tarihinde demiş ki:
tamam ama realmin yarısı pl yapıyor dediğin yerde insanlar az çok o karakter sınıflarının senin tabirinle "micromanagement" ini öğrenmiş oluyorlar
sen öyle san :) albion merlinde oyna bakalım biraz
yani PL birinci suçlu değil burada
pl yapmamış olsalar da bundan daha iyi olmaz
tabiki değil ama var etkisi
[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM

[Bu mesaj Proxa tarafından 21 Ağustos 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bonedancerdır o ölmüo zaten healer petleri bufflıysa, deli gibi heal ediyorlar petleri sağolsun, sm ise peti bufflıysa hele vuramıyorsun zaten adama peti paso intercept ediyor ve 450 dmg civarı vuruyorlar 1-1.5 snde bir.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 21 Ağustos 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Leathas, 21 Ağustos 2004 17:23 tarihinde demiş ki:
evet,rangemiz var,-bow- kullaniyoruz farkettigin gibi,uzun,ince,aerodinamik olarak mukemmelestirilmeye calisilmis oklar kullaniyoruz,bu da ne demektir?UZUN menzil..nerfle hicbir ilgisi yok,fakat caster,masallah,bonedancermi..spiritmastermi bilmiyorum da..void casterlerin yaptigi buyu efektine benzer birsey ustumde 1 kere patlamaya baslarsa kesinlikle oldugumu anliyorum,resmen HER saniye 150-300 dmg yiyorum,instami duz buyumu halen anlayamadim sahsen

ha fizik girdi işin içine
peki o zaman büyülerin menzili olmaması LOS olması lazım sadece
ok yerçekimi etkisiyle kaybeder menzilini
peki büyü ? olması gereken kimsenin gimp kalmaması[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 21 Ağustos 2004 17:28 tarihinde demiş ki:
...sen öyle san :) albion merlinde oyna bakalım biraz...

albiondan bahsediyoruz zaten
yoksa hiç fikrim yok başka nerde nasıldır

ya da kay albion diyim
pl yapanların büyük çoğunluğu bilmemkaçıncı karakterini pl yapanlar oluyor çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Ağustos 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet,yil milattan once 5000,piramitleri az once yaptik arkadaslarla.

tek tarafli okuyorsunuz yazdiklarimi,ok/yay gibi bir aletin menzilinin uzun olmasi cok normal(bkz:Ingilizlerin uzun yay kullanan askerleri(aok dakiler degil,gercek hayattakiler)),biz 3 saniyede 600 hasar veriyorsak masallah siz,1 saniyede 500 veriyorsunuz,aradaki fark bu.Onceden ya hic rvr ye gitmediniz caster olarak,yada sans HIC dogru duzgun archer cikmadi karsiniza,bu range bonus hadisesi milegatelerde de sozkonusu,pve de de,baska yerdede,eski kalelerdeki savunmalardada.Su anki range(NF de ne olur bilmiyorum,pek degismemesi lazim,milegatenin 3 kati yuksekliginde degildir herhalde tower?) abarti derecede normal,bow spd imiz bile normal,eskiyle pek bir farki yok(toa bonus %10 oluyor en fazla,bilindigi gibi)fakat biz hic bir zaman 1 saniyede 600 dmg vurmadik

Sonucta,demek istedigim sey su,casterler -anormal- hizli bir sekilde buyu yapiyorlar..dedigim gibi,daha animasyonu bitmeden 2. veya 3. yolda oluyor,anormallik burada.Nerf gerekli...nasil savage bir ara teror estirdi,nasil berserkerler eskiden rp farm yapti,simdi rp farm yapanlar casterler,sebebiyse onceden tahmin edilememis bir cast speed diye dusunuyorum.[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...