thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 maalesef ki cok fazla aptal niteligi tasiyan insan var oyunda. cogunlugu albion da oynayan bu kisiler insan fazlaligi yapiyolar sadece ve albion un zergcu realm olarak taninmasina sebep oluyolar. :/[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eh realmın yarısı pl alınca böle olur tabi[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 gecende ac de arti lvl liyorum adamın biri pl icin para teklif etti bana. lvl 42 miydi neydi. allam ya lvl 50 merce grp ariyorum bulamiyorum ac de herkes pl de kimseyi istemiyolar ehe[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 xayder bi ss koysun da kopun, pl teklifi hakkinda :D[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 pl çok sorun değil aslında çünkü PvE'ye çok çok aşina olmak öyle büyük farklar yaratmıyor RvR'de, yani daha iyi RvR yaparsın diye bir şey yok PL yerine kendin level 50 yaparsan ama yine de katılıyorum, en düzensiz, plansız programsız dalan albion genelde, artık bazı insanlar belli kişilerden başka kimseyle gurup olmaz olmuş hatta[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Pve de karakterinin neler yapabileceğini ve micromanagement öğreniyosun base heal olduğunu bilmeyen cleric gördüm ben[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ehe lvl 32 miydi neydi adam[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.Tearaway - MercenaryXayder - Necromancer[Bu mesaj XaYd3r tarafından 21 Ağustos 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 tamam ama realmin yarısı pl yapıyor dediğin yerde insanlar az çok o karakter sınıflarının senin tabirinle "micromanagement" ini öğrenmiş oluyorlar yani PL birinci suçlu değil burada pl yapmamış olsalar da bundan daha iyi olmaz örnek kendim, ben pl yapmadım kendi karakterlerime, ama yine de birilerinin yanında çömezlik geçirmem lazım bi takım şeyleri öğrenmem lazımken sırf saçma sapan insanlar yüzünden kendime rvr gurup bulamaz oldum ve rvr yapmıyorum bir süredir hoş oyunu da oynamıyorum ya neyse :) [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Ağustos 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 tamam benimde cleric var ve pek biseysini bilmiyorum bufflardan baska ama ben bot olarak satın aldım onu:) sonucta onla rvr ye gitcek olsam her bi bokunu bilmem lazım[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bahsi geçen pl zaten botların pl'lenmesi olamaz botlar sayılmaz yani :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 buyrun; nf dreamteam, hehe[signature][hline]Proxa, 12 Ağustos 2004 16:53 tarihinde demiş ki: g*tüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 70gp mi? ehuhe lvl 1 miydi bu adam?:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 70 gp verip sittir git deseydiniz abi :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yanımda değildi goth harbordamı neydi lol yok lvl 1 değil 31 yada 32 idi :D[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 evet,rangemiz var,-bow- kullaniyoruz farkettigin gibi,uzun,ince,aerodinamik olarak mukemmelestirilmeye calisilmis oklar kullaniyoruz,bu da ne demektir?UZUN menzil..nerfle hicbir ilgisi yok,fakat caster,masallah,bonedancermi..spiritmastermi bilmiyorum da..void casterlerin yaptigi buyu efektine benzer birsey ustumde 1 kere patlamaya baslarsa kesinlikle oldugumu anliyorum,resmen HER saniye 150-300 dmg yiyorum,instami duz buyumu halen anlayamadim sahsen[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 BlackRose, 21 Ağustos 2004 17:15 tarihinde demiş ki: tamam ama realmin yarısı pl yapıyor dediğin yerde insanlar az çok o karakter sınıflarının senin tabirinle "micromanagement" ini öğrenmiş oluyorlar sen öyle san :) albion merlinde oyna bakalım biraz yani PL birinci suçlu değil burada pl yapmamış olsalar da bundan daha iyi olmaz tabiki değil ama var etkisi [signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM [Bu mesaj Proxa tarafından 21 Ağustos 2004 17:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bonedancerdır o ölmüo zaten healer petleri bufflıysa, deli gibi heal ediyorlar petleri sağolsun, sm ise peti bufflıysa hele vuramıyorsun zaten adama peti paso intercept ediyor ve 450 dmg civarı vuruyorlar 1-1.5 snde bir.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 21 Ağustos 2004 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Leathas, 21 Ağustos 2004 17:23 tarihinde demiş ki: evet,rangemiz var,-bow- kullaniyoruz farkettigin gibi,uzun,ince,aerodinamik olarak mukemmelestirilmeye calisilmis oklar kullaniyoruz,bu da ne demektir?UZUN menzil..nerfle hicbir ilgisi yok,fakat caster,masallah,bonedancermi..spiritmastermi bilmiyorum da..void casterlerin yaptigi buyu efektine benzer birsey ustumde 1 kere patlamaya baslarsa kesinlikle oldugumu anliyorum,resmen HER saniye 150-300 dmg yiyorum,instami duz buyumu halen anlayamadim sahsen ha fizik girdi işin içine peki o zaman büyülerin menzili olmaması LOS olması lazım sadece ok yerçekimi etkisiyle kaybeder menzilini peki büyü ? olması gereken kimsenin gimp kalmaması[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Proxa, 21 Ağustos 2004 17:28 tarihinde demiş ki: ...sen öyle san :) albion merlinde oyna bakalım biraz... albiondan bahsediyoruz zaten yoksa hiç fikrim yok başka nerde nasıldır ya da kay albion diyim pl yapanların büyük çoğunluğu bilmemkaçıncı karakterini pl yapanlar oluyor çünkü[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 21 Ağustos 2004 17:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yıl milattan önce hödö, okçular uzun, ince, aerodinamik olarak mükemmelleştirilmeye çalışılmış oklar kullanıyor.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 evet,yil milattan once 5000,piramitleri az once yaptik arkadaslarla. tek tarafli okuyorsunuz yazdiklarimi,ok/yay gibi bir aletin menzilinin uzun olmasi cok normal(bkz:Ingilizlerin uzun yay kullanan askerleri(aok dakiler degil,gercek hayattakiler)),biz 3 saniyede 600 hasar veriyorsak masallah siz,1 saniyede 500 veriyorsunuz,aradaki fark bu.Onceden ya hic rvr ye gitmediniz caster olarak,yada sans HIC dogru duzgun archer cikmadi karsiniza,bu range bonus hadisesi milegatelerde de sozkonusu,pve de de,baska yerdede,eski kalelerdeki savunmalardada.Su anki range(NF de ne olur bilmiyorum,pek degismemesi lazim,milegatenin 3 kati yuksekliginde degildir herhalde tower?) abarti derecede normal,bow spd imiz bile normal,eskiyle pek bir farki yok(toa bonus %10 oluyor en fazla,bilindigi gibi)fakat biz hic bir zaman 1 saniyede 600 dmg vurmadik Sonucta,demek istedigim sey su,casterler -anormal- hizli bir sekilde buyu yapiyorlar..dedigim gibi,daha animasyonu bitmeden 2. veya 3. yolda oluyor,anormallik burada.Nerf gerekli...nasil savage bir ara teror estirdi,nasil berserkerler eskiden rp farm yapti,simdi rp farm yapanlar casterler,sebebiyse onceden tahmin edilememis bir cast speed diye dusunuyorum.[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 kim 1 saniyede 600 damage vuruyo ya ?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 gesp,level 50 eldritch sorun kendisine[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ya boltla vurur yada pbaoe ile boltta 20 sec timer var pbaoe yapmakta işi bilen bi grup yoksa cok zor nerf gerektiren class sadece sorc su anda[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 dd,light eld[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar