Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Albion hakkında

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Bana kalırsada Arkadasların sölediyi bi nebzede olsa dogru benimde caster charım var dex i cap e yaklastırdıgımda iki pbaoe yi gercekten nerdeyse insta basiyoruz :)) yani aniamasyonlar bile birbirine giriyo.... bana kalırsada nerf gelmeli ama bu nerf sadece casting speed olmamalı tabiki o oranda melee dmg lerde düsürülebilir cünki melee yide yabana atmayın vuran vuruyo gene :))[signature][hline]Hexa Hallowen-Mercenary[Exc]
Quantum İceCream-Wizzy[Exc]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bide olayın zevki kalmıyor ki. combat baslıyor mezz ediliyor ve mezz olan geberiyor falan. nerde eglence. güzel olan 1fg vs 1fg de bile uzun suren cetin combatlar. bole bi durumla 1 defa karsılastım ve hala aklımda super olmustu.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Katil-lvl 50 parasız asker-kay
Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay
Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 21 Ağustos 2004 16:15 tarihinde demiş ki:
Speed olayina bende katiliyorum. Ben rangerım,bikere büyü yedimmi tamam olay bitti. tak tak tak koyuyor 3-4sn'de zaten benim 2 katı range var adamda, kaçmakta imkansız

archer classlar oyundaki en uzun menzile sahip
aynı şekilde sen castera ok atmaya başlayıncada bitiyor olay
en kötü ihtimalle qc mezz atar
git yanına kes sonra[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Soth, 21 Ağustos 2004 16:18 tarihinde demiş ki:
Ya bide olayın zevki kalmıyor ki. combat baslıyor mezz ediliyor ve mezz olan geberiyor falan. nerde eglence. güzel olan 1fg vs 1fg de bile uzun suren cetin combatlar. bole bi durumla 1 defa karsılastım ve hala aklımda super olmustu.

mezz olan gebermiyor
kendi başına buyruk hareket edenler geberiyor[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

hayır abi kendi basına buyruklar zate geberiyoda ilk mezz olan ilk saldıreı avantajını kacırınca purge bile bassan pek ise yaramıyo. her neyse bu gruba gore degisir sonucta konuyu degistirmeyelim. yukarda elemanın dedigi gibi animasyonlar bile karısdıyo birbirine speed abartı. 2 animasyon goruyosun oluyosun oysa log dan bakınca adam 5 defa vurmus oluyo sana.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Sosyal ağlarda paylaş

mezzlendin mi chanterların geleceğini mi farkettin purge kullan ardından pbaoeciler arana gelince banelord isen bas ml1 ability e yani spell unhaste e cast timeları 20sn boyunca 5sn e yükselsin, ondan sonra bak bakalım kesebilecekler mi kay albdeki çoğu kişi oynadığı oyuna odaklanmıyor sorun burda baş gösteriyor zaten.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 21 Ağustos 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen bırak petini kaç :D
dert yanan kişi melee class oynuyor diye bunu söyledim, caster isen gene purge kullanip kaçıcaksın yok yani yolu ha bide dua ediceksin bi banelord çıkıp spell unhaste kullansın die :P[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer
Sosyal ağlarda paylaş

peti mezz'den kurtarıyosun ama 15 sn falan sürüyo benim şu andaki template'imle :p o yüzden bi anlamı yok
ama purge almayı düşünürdüm tabi de...erm...

Purge
Active Removes all negative effects but leaves any applicable immunity timers in place. Level 1 purge is on a 15 minute timer but has a 5 second delay. Level 2 is on the same timer but has no delay. Level 3 is on a 5 minute timer and has no delay. 900 5 sec delay no delay 300 sec reuse
All except Necromancer
[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 21 Ağustos 2004 16:39 tarihinde demiş ki:
sen bırak petini kaç :D...

böhüe :D
beklediğim yanıt buydu zaten :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Proxa, 21 Ağustos 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
purge 1 zaten yaramaz purge 2 10(on) rs istiyo galiba

necro purge alamıyo diyim o zaman...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
XaYd3r, 21 Ağustos 2004 16:39 tarihinde demiş ki:
sen bırak petini kaç :D
dert yanan kişi melee class oynuyor diye bunu söyledim, caster isen gene purge kullanip kaçıcaksın yok yani yolu ha bide dua ediceksin bi banelord çıkıp spell unhaste kullansın die :P
unhaste purge ile gidiyomu
yoksa purge sadece cc spelleri içinmi ?[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

benimde necromancer ım var peti bırakıp kaçıordum öyle durumlarda ağaç arkası fln buldummu çıkarıodum gene peti :P hele rr5 olursan 3snde çıkarıosun peti mis :D zaten purge olsa bile ben almazdım değmez bana göre necro için.
bildiğim kadarıyla hayır purge etki etmiyor olması lazım.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 21 Ağustos 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aha tear aksam sende oralardaydın sanırım bi ara gordum seni farkındasın di mi olanların? resmen rezillki baska bisi degil abi bu ne ya.
Evet banelordum ama ml2 yim henuz gerci lazım olan ability varda iste her zaman kullanamıyorum baska seylerle urasmaktan.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Sosyal ağlarda paylaş

qbind yap tek tuşla kullanırsın, evet ordaydım ama itiraf ediyorum televizyon izliyordum :D sorun orda ölmeleri değildi bence yarısı içeri kaçtı ve 5dk boyunca tower ı almaya çalışmadılar bile ki tower unclaimed idi 5dk sonrasında hibler ve midler girdiler içeri kestiler geri kalanlarıda yani burdaki sorun bence cast timeda filan değil ordakilerin belli bir strateji ile gelip saldırması ve alblerin hiç bir stratejisi olmadan paldır küldür düşmanları kesmeye çabalaması.[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir.
Tearaway - Mercenary
Xayder - Necromancer

[Bu mesaj XaYd3r tarafından 21 Ağustos 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aha iste milletde senin gibi yandan televizyon izledigi icin oluyo bunlar:-P
Ya midler toweri alıyo bizde keepden mal gibi izliyoruz oysa biraz saldırı yapıp towera girmeyi basarsa 5-10 adam o toweri alamazlardı. resmen izledik ve adamların toweri alamsını bekledik.blmiyorum general baya azayıftı ben bile olsam o kadar hata yapmam ama butun sucuda bi adama yıklemek ayıp tabi zergiz diy dolasıyoruz ama zergin yarısı afk[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...