Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Şimdi ben birşeyi anlamadım. Hibler büyü ağırlıklı değil mi? Peki albionların büyücülerinin hiblerinkinden fark denilebilecek kadar güçsüz olması gerekmez mi? O fire wiz midir nedir yahu adam 2 koyuyor yerdeyiz?!?[signature][hline]Jevor/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 21 Ağustos 2004 05:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mytic her realmi aynı yapmaya çalışıyor. Albde kabagüç eksikti half-ogre verdiler, midde büyücü gerekiyordu frostalf verdiler.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 tam tersine albion büyü gücü olarak daha iyi gibi benim gördüğüm kadarıyla, ya da caster sınıfı çok oynanan bir sınıf diyelim daha doğrusu o yüzden reliclerin peşinden gidilirken bile genelde power reliclerine göz dikiyor albion[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eponanamara Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Artıkları hib ve mid lere veriyorlar bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 dark age of CAMELOT[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 öyle zaten 2 tane main pbaoe si olan tek realm hibernia fire wizard asıl rvr da bi boka yaramıyo cunku fire damage veriyo eldrich energy albionda bitek sorc var su anda olmaması gereken[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bence butun realmlerdeki casterlarin casting speed lerinini nerf yemesi lazım. bu ne ya 3 sn de 3 defa buyu yapıyorlar ve min dmg 600 olmaz bole sey. ha itemlerle onu arttırıyolar diceksiniz ama o zaman base speed arttırılmalı. adamlar bi mezz yaptılar 1 fg albi kesmeleri yemin ediyorum 3 sn surdu 2 chanter geldi ben sadece 2 defa buyu yapıldıgını gordum ve butun grup yerdeydi. dmg lere baktım o surede 6 defa buyu cast edilmis gozlerim o hızı bile yakalayamıyo sacmalık. Melee classlar oynamasın bosuna mezz yapan kazansın. bvu sekilde resistlerin cap olmasının hiiiiiic bi anlamıda yok. cap olan adam 860 dmg yiyor chanterdan var mı bole bisi ya.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 e iyi benim enchanter 450 civarı vuruyo pbaoe ile level 37 söylediğine katılmıyorum grubunuzda mutlaka sorc vardır bard dan daha once ae mez atabilir rahatlıkla.350 radius menzil var pbaoe 2 adım atsan yicen damage 50-60 :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Bence fighterlar için ayrı bg yapılsın. Hepimiz oraya akalım.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Proxa, 21 Ağustos 2004 14:08 tarihinde demiş ki: e iyi benim enchanter 450 civarı vuruyo pbaoe ile level 37 söylediğine katılmıyorum grubunuzda mutlaka sorc vardır bard dan daha once ae mez atabilir rahatlıkla.350 radius menzil var pbaoe 2 adım atsan yicen damage 50-60 :) isin dmg sinde degilim o kadar ama o sekilde abartı vurup bide bunu her sn de vurdugunu dusunursen is cıgırından cıkıyor.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 pbaoe nin başarılı olması için ae mezz ve 2 tane daha pbaoe lazım yoksa çok zor çak 2 tane ölsün yoksa çığrından çıkan bişey yok[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eheh evet biz başka bir oyun oynamışız şimdiye kadar :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hic de bile cak 2 tane olsun olnuyor iste sen iki tane cakana kadar adam 3 defa yapiyor buyuyu:) bide casterlarda bi ra var belli bi sure fail olmuyosun cast ederken neyse adını unuttum zate onu kulandıklarında hic bi sansıın kalmıyor yoksa full bufflı bi casterı kesmek o kadar kolay degil[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 hun'dan biri vardı burda ya kimdi hatırlamıyorum da, NF'de kulenin altından 18 kişiyi öldürdüğü bi SS'i vardı buralarda ;) aradım ama bulamadım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 mastery of concantration ilk levelda hasarın sadece %25 ini vuruyosun 3. leveda 30 ra harcayıp %75 eskiden moc alan pbaoe ler terör estirebiliyodu ama artık öyle değil oynadığın takıma bağlı sen 2 tane vurana kadar 3 tane pbaoe yapması imkansız zaten[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 siz oyle demeye devam edin,ben 2.4 sec civari shoot time aliyorum bow ile,bu surede adam bana 2 tane dd yi vuruyor+3. de yolda oluyor..daha birinin animasyonu bitmeden digerine basliyor casterler toa sayesinde,is cigrindan cikti...nerf gerekli[signature][hline]Ranger : Eldritch (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: BlackRose, 21 Ağustos 2004 15:55 tarihinde demiş ki: hun'dan biri vardı burda ya kimdi hatırlamıyorum da, NF'de kulenin altından 18 kişiyi öldürdüğü bi SS'i vardı buralarda ;) aradım ama bulamadım black arada olur öyle her zaman yapamazsınki tam pbaoe yapıyorum bi mincer geliyor direk stun yada skaldlarda vardı sanırım insta mezz o anda bitiyo işte[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bide su midlerdeki casterlar. shamanlar sanırım misal stun yiyosun ve tepende 3 defa buyu patlıyor ve sicanzi. bakiyorum log a 5 defa buyu yemisim. abi yani cok degil ama 2400 hp var nasıl o kadar surede yerler yaw? stundan kurtulup ip basana kadar oluyorum ki zxate ilk attıgı bolttan sora cikiyosun stundan. neyse bole anlatamıyorum ama aksam basımıza gelen olayı gorcektiniz gruptaki herkes dumur oldu mezz olup olmemiz 3 sn daha fazla degil ve resistlerde vardı. hp nin azaldıgını bile goremedik bi baktım grupa butun isimler red:) bi kac dakka kimse konusmadı birbiriyle saskınlıktan:-P[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ohoo her sizi öldürene nerf mi gelsin o zaman casterlara değil archerlara gelsin bence nerf benden daha fazla hasarı kendi realmından veriyo maşallah[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bi allahın kulunda purge 2 yokmuydu :)[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Leathas, 21 Ağustos 2004 15:59 tarihinde demiş ki: siz oyle demeye devam edin,ben 2.4 sec civari shoot time aliyorum bow ile,bu surede adam bana 2 tane dd yi vuruyor+3. de yolda oluyor..daha birinin animasyonu bitmeden digerine basliyor casterler toa sayesinde,is cigrindan cikti...nerf gerekli hah iste bunu demeye calısıyorum. aynen bole durum. Her sizi kesene nerf mi gelsin nası bi laf abi? ole bisi mi dedik ama burda bi cok insanın bu konuda fikri aynı. speed olayı cıgırından cıktı.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Proxa, 21 Ağustos 2004 16:05 tarihinde demiş ki: bi allahın kulunda purge 2 yokmuydu :) Abi ne diytorum sana purge kullanamay bile zaman olmadı ki 3 sn de purge e bassan bile chanterin alanından cıkamazsın:)[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Soth, 21 Ağustos 2004 16:08 tarihinde demiş ki: said: Leathas, 21 Ağustos 2004 15:59 tarihinde demiş ki: siz oyle demeye devam edin,ben 2.4 sec civari shoot time aliyorum bow ile,bu surede adam bana 2 tane dd yi vuruyor+3. de yolda oluyor..daha birinin animasyonu bitmeden digerine basliyor casterler toa sayesinde,is cigrindan cikti...nerf gerekli hah iste bunu demeye calısıyorum. aynen bole durum. Her sizi kesene nerf mi gelsin nası bi laf abi? ole bisi mi dedik ama burda bi cok insanın bu konuda fikri aynı. speed olayı cıgırından cıktı. aynı şey archerlar içinde geçerli onlarada nerf gelsin[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Zate bundan sora her onume gelen gruba girmicem. dun aksam bi zerge girdik masallah zerg lkideri bizi 1fg hibe katlettirdi. ondan öncede savassak belkişde kesecegimiz bi mid topluluguna sırf keepe gircez diye yolda telef ettirdi milleti. hadi ben cok tecrubeli degilim ama yuksek rr olup harbi oynamayı bilmeyen adam dolu kay-albde.[signature][hline]I've become more powerful than any jedi,even YOU Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay Mothman-lvl 49 buffbotmuş-Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 patch politasi igrenc bu adamlarin bence 1 ay once tanklar uber 1 ay sonra casterler uber eskiden bi arada roguelar uberdi sirada roguelerin uber olmasi var hadi herkes hemen bi infi NS SB okcu falan kassin gecen gun yükledim oyunu artik zevk vermiyor bile,sildim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar