Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 kedi nanesi çok garip bişey lan. benim büyük kedi tepkisiz direk ama küçük olan çıldırıyor. siyah zeytin var bi de. kafayı yiyor byüük olan, küçük olan da seviyor baya. biraz zeytin ezmesi alıyorum elime bazen. yedirmesi çok eğlenceli sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 pisi otu mu kedi nanesi dediğiniz şey sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 valla köpek besledikten sonra kedilerden tiksinmek doğal bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 abi artı milyon. uzun süre köpek baktım, şu an annemler yazlıkta kedi bakıyorlar ben böyle mendebur hayvan görmedim. bizim köpek gerçi karanlıktan korkan bi köpekti hep ama yine de izbandut gibi hayvandı. bu yazlıktaki kedi bir kepazelik. oyun hamuru gibi kahpe. al yoğur sesini çıkarmıyor. ama kafaya doğru yanlışlıkla bi hamle yap, KREİİEİUWUW!!! diş tırnak pata küte giriyor allahsız. ve çüşü de yok. bildiğin kan akıtıyor ya. bi de yavşak ki sorma, bahçede yürürken geçen gün 4 şişe bira düşürdüm. sebep? arkadaş yürürken koşup koşup bacağıma TOSTU! koç gibi bildiğin. 1 zaiyatla kurtardık allahtan. ama geçen gün bi olay oldu ki altımıza işedik gülmekten... bunun kavgalı olduğu bi kedi var. o kedi ne zaman gelse ertesi gün tüy topakları buluyoruz her yerde. bizim evin temeli biraz yüksek bahçeden. bizimki bahçede diğer kediyi gördü, evin bahçeye açılan kısmında bizimki, saksıların arkasına saklana saklana yaklaşmaya kalktı diğer kediye. ben de tuttum bizim kediyi diğer kediye çaktırmadan, diğer kedinin üstüne doğru attım. gördüğümüz 2 kedinin havada attığı 2 parendenin ardından TÇUV! diye bir ses geldi. ikisi de ayrı yöne depar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 böyle egzantrik kedimiz olamadı bi yemek ye, sıç, yat arada pencerenin oraya çık heyecan yarat tek heyecan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 3 gün yalnız bıraktım deli gibi özlemiş beni. kucağımdan kalmıyor psikopat. küçük olanın umurunda değilim ama :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 arkadaşlar, köpek seviyoz diye kediden vazgeçmek olmaz. köpek candır tamam da, kedi de yönetir beyav. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Emaleth said: kedi de yönetir (tu) Çok doğru olmuş, köpek sevilir kedi de yönetir (insanları hehe) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 bu şerro çok zarar veriyor da bi o kadar da hiperaktif ve sevimli.gelip kötenk diye bi zıplayıpşta monitörün tam orta yerini hedefleyerekten masada oturup yüzümün içine bakmalar. yatına gelip bacak arasına kurulup uyumalar. hele bi uyandıgında falan temizlemeye başlıyo kendini bi 10 dakka yalıyo baştan aşağı, gidip elimi falan uzatıyorum kendini bırakıp beni temizliyo, tek tek bütün parmaklar ordan kola doğru :d dili zımpara gibi ama. gazoz kapağıyla da kendi kendine düz koşu yaparaktan evin bi o tarafına bi bu tarafına 1 saat oynayabiliyor sıkılmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2010 ehehe nası kendini sevdiriyo di mi şerefsiz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar