Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şerefsiz kedi hayvanı

BaaL

Öne çıkan mesajlar

abi artı milyon.

uzun süre köpek baktım, şu an annemler yazlıkta kedi bakıyorlar ben böyle mendebur hayvan görmedim.

bizim köpek gerçi karanlıktan korkan bi köpekti hep ama yine de izbandut gibi hayvandı.

bu yazlıktaki kedi bir kepazelik. oyun hamuru gibi kahpe. al yoğur sesini çıkarmıyor. ama kafaya doğru yanlışlıkla bi hamle yap, KREİİEİUWUW!!! diş tırnak pata küte giriyor allahsız. ve çüşü de yok. bildiğin kan akıtıyor ya. bi de yavşak ki sorma, bahçede yürürken geçen gün 4 şişe bira düşürdüm. sebep? arkadaş yürürken koşup koşup bacağıma TOSTU! koç gibi bildiğin. 1 zaiyatla kurtardık allahtan.

ama geçen gün bi olay oldu ki altımıza işedik gülmekten... bunun kavgalı olduğu bi kedi var. o kedi ne zaman gelse ertesi gün tüy topakları buluyoruz her yerde. bizim evin temeli biraz yüksek bahçeden. bizimki bahçede diğer kediyi gördü, evin bahçeye açılan kısmında bizimki, saksıların arkasına saklana saklana yaklaşmaya kalktı diğer kediye. ben de tuttum bizim kediyi diğer kediye çaktırmadan, diğer kedinin üstüne doğru attım. gördüğümüz 2 kedinin havada attığı 2 parendenin ardından TÇUV! diye bir ses geldi. ikisi de ayrı yöne depar...
Sosyal ağlarda paylaş

bu şerro çok zarar veriyor da bi o kadar da hiperaktif ve sevimli.gelip kötenk diye bi zıplayıpşta monitörün tam orta yerini hedefleyerekten masada oturup yüzümün içine bakmalar.
yatına gelip bacak arasına kurulup uyumalar.
hele bi uyandıgında falan temizlemeye başlıyo kendini bi 10 dakka yalıyo baştan aşağı, gidip elimi falan uzatıyorum kendini bırakıp beni temizliyo, tek tek bütün parmaklar ordan kola doğru :d
dili zımpara gibi ama.
gazoz kapağıyla da kendi kendine düz koşu yaparaktan evin bi o tarafına bi bu tarafına 1 saat oynayabiliyor sıkılmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...