Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 selam kardeşe wow acc alıcam içindeki karakterler çok önemli değil gear mear aramıyoruz zaten cata arifesinde ucuz bir wow acc arıyoruz öyle elinden çıkarmak isteyen, falan varsa oynamadığı accsini güzel bir fırsat :P tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Karakter verebilirim ben hesaplı, 80lvl 280 mountlu meslekli falan pazar alanında topicim vardı, oradaki fiyattan birşeyler yapabilirim. Hepsi duruyor karakterlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 sağol abi ama karakter önemli değil yazmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 acc var aslında direk satmak istediğim, 2 tane 80 karakter var içinde(ki önemli değil yazmışsın) neyse, ne eder ne kadara gider hiç bi fikrim yok. kazıklama beni, satayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 200 e 2x80 ally 2x80 horde + 58 lvl satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 yazmayı unutmuşum. alındı sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar