DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 ya bende açılmıo dayı nerden girsem olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bunlar benim tvdede var atv kanald fln lig tv movie max olsa güzel olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 DoruK said: ya bende açılmıo dayı nerden girsem olmadı hiçbiri mi açılmıyor? bazen kanallar açılmamazlık yapıyor bende de ama 1-2 tanesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yok hiç biri açılmıyor yüklüyorum diyo ama yüklemio :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 evet, güzel bir site burası. ben yildiz.tv adresinden erişiyorum. şu sıralar birkaç yeni kanal daha eklediler. başarılı bir site :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar