Sthilaryon Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 start page ve dialer ları temizleyecek gerçekten yetenekli bir program bilen arkadaşların yardımı gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 spyware doctor oneırım 2.0 ama bılgısayarı toptan guvenllıe aldı ıcın ben crack ladıkdan sonra gordum olay o download ederken kaza ımash emule dc++ kb ları ve baglanma olayını oldukca yavasladır kaptsan bıle o kendı pc u komple korur ıstersen al ama dap gıbı porgram lardan download ederım dersen poblem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Valla onlar harbici başa bela ya.. :([signature][hline]Madcat.. Üzdün yeter üstüme varma, Soru sorma biliyorsun, Mazeretim var. Boş konuşma görüyorsun Asabiyim ben...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Spybot S & D ile Spyware Sweeper i kombo kullan[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 start page için "trojan guarder" diye bi program var, onu kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 said: screamer, 24 Ağustos 2004 19:16 tarihinde demiş ki: Spybot S & D ile Spyware Sweeper i kombo kullan üstüne bide ad-awarei kurdunmu:P trojanmish spymish kalmi bisicik[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Bu spy temizleyici programlar kazaa açmamı engelliyorlar.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 spybot search & destroy kullanıyorum.. gayet iyi bence..[signature][hline]Klasik bir baba team üyesi, 24 Ağustos 2004 17:32 tarihinde demiş ki: Bi gün scripting öğrenicem..Milletin ultima accountunu hacklicem.. Helede son zamlardan sonra, Samsun 216 ilaç gibi geliyor.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar