sabonis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 pro gaming'den önce türkiye'de satılan orjinal oyun sayısına bakın bir isterseniz. yani hani komünite hazır olur da, girişimcilerin pro gaming'e teşvik etmesi gerekir anlarım. daha komünitenin bile eşşek gibi yol var alınması gereken. hayal yani kısa vadede.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 e-sports'la ilgilenen şirketler yetenek avına çıkmayacak haliyle gideyim sponsor olayım diye. hani belki türkiye'de türk markalarıyla vs. gelişmese bile uluslararası takımlar/şirktler var sc2'de. gerçekten progamer olmak istersen bi şekilde turnuvalarda kendini gösterirsin sponsor bulursun. ne bileyim bi polonya'da ukrayna'da falan böyle bahsettiğiniz gibi bi komünüte yada e-sports sektörü var mı zannetmiyorum ama çıkıyor dimagalar tarsonlar (ne kadar kore seviyesinde olmasalar da) sponsor takım falan buluyolar. öyle işte, gidin kasın işsiz gibi turnuva falan kazanın. ben yapardım ama gerek yok.
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 ya hangi spor konusunda başarılıyız da beyler türkyide e-spor hak ettiği yerde değil diyorsunuz. işin bir diğer yanıda bireysel olarak daha profesyonel bir oyuncun yok iken sponsorlara bizi görmezden geliyorlar demekte saçma. yetenekli, bu işe emek harcıcak adam tek başına bir yerlere gelebilir. bir sürü turnuva va b.net resmi ladderı var.
Öne çıkan mesajlar