arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hükumet ne alaka ? motor un kayıtlarını mı kastediosun ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Arkadaşlar neden işi bu kadar karıştırdınız anlamadım... Bütün bunlar Donald'ın hasta aklının ölmeden önce ona oynadığı bir oyun...veya Tanrı'nın Donald'ın ölmeden önce dileğini yerine getirmesi de diyebiliriz...(Filmin bir yerinde de bunu söylüyor zaten,"Öldükten sonra soracağım çok şey var diyor") Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 az once kat olarak izledik filmi pizzalarimizla gene bu kadar guzel bi film olamiyacagini aslinda bu filmin vize gelecekten yolanmis oldugunu iddia ediyom :) DVD deki deleted sceneleri izledik, herseyiyle sahneler ynei ufuklar aciyor. SPOILER Mesela DOnnie nin ilaclari aslinda Placebo, doktoru ona bunu acikliyo ve vedalasiyor donnie ile Donnie doktoruna baski uyguluyor ve doktoru kendi hakkinda utanilacak bir sey soyluyor (Mr. Rogers ile sexuel fantazisi oldugunu) DOnnienin nasil oldugunu gosteriyolar (ucak motoru ustune dusmuyor aslinda, ucak motoru tavani kirinca, tavandaki kirislerden birinin parcasi akzik seklinde bogrune saplaniyor, tumuyle gostermisler. Film asmis, bebeginde kurukaffa olan goz resmini istiyorum, film asmis Drugs are bad, dont do drugs You do drugs, you are baaad ok? drugs are baaaaaad :P[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Soundtrackleri aşmış zaten ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bu yazdıkların çıkarılan sahneler olsa gerek bence o kadar aşmış bi film değil[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 bu filmin orijinal soundtrack i nerde bulunur peki[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 jankis muzik forumlarindaki topic ini siliyorum, ne de olsa burda sormussun, D&R lara bak diicem, mesela Bagdat Cadesinde ki D&R (Erenkoydeki)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Soundtracki komple indirdim kazaadan filmdeki şarkıların hiçbiri yok sadece müzikler işte sözlü şarkı yok. Mad world var çok güzel filmin finalidne çalan, killing moon var bir de filmin başında çalan. Ama soundtrackte yok bunlar.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 said: arcane, 28 July 2003 08:56 tarihinde demiş ki: bence o kadar aşmış bi film değil[hline] yok yok o kadar aşmış bi filmmiş gecenin bi saati uykumu kaçırıyorsa , müzikleri kafamda çınlıyorsa ve filmin sonuna hala üzülebiliyorsam o kadar aşmış bi filmdir..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 arcane dize gel :P heeh DD lives! First of all, Papa Smurf didn't create Smurfette, Gargamelle did. She was sent as an evil spy to the Smurf village, but the overwhelming goodness of Smurfs turned her into good. And about all those white pants thing, smurfs aren't heterosexual, they don't have reproductive organs under those small white pants. This is what is so illogical about being a smurf. I mean, what's the point of living, if you don't have a dick?! -Damnit' Donnie, why are you so smart on us! Hastasiyim, geek iyim, ezberleyeniyim[hline]Var var var. -A Khajiiti Saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Hehehe Harbi manyak bi filmdi yaa.Gecenin bi vakti arkadaşlarla izleyip de bütün gece hakkında kafa patşattığımız, hatta sese dayanamayan ev sahibi arkadaşın bize trip atıp başka odada yatmasına neden olmuş harika,aşmış tam arşivlik bi film[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki: supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki: Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı... Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki: I am very şaşıring olayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2003 çektim kazaa'dan duruo öyle izleyemedim hala, bakam hemen[hline]a.k.a wicked How much longer till I hit the ground? I can't tell you why I'm breaking down. Do you wonder why I prefer to be alone? Have I really lost control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bu arada filmin directors cut versiyonu geliyo sanirim bazi sahneelr yeniden çekilip konulmuş vs türü şeyler var[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 dvd sinde yokmuydu zaten bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Dvd sinde deleted scene svardi directors cut i duymadim ama buyuk ihtimal deleted sceneleri koyarlar, bi daa cekeceklerini sanmam filmin sahnelerini ultimate spoiler diye aratin forumda topik ismi olarak donnie darko topigim var, acin bakin orda bi deleted scene var :0[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 ben de dün gece ilk defa izledim filmi. cidden harika bi filmmiş. paticikteki yorumları, internetteki başka yorumları ve en önemlisi orjinal sitesindeki yazıları/bilgileri okuduktan sonra iyice etkilendim. vay beh..[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee. - Jules Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 valla bende 2 hafta once ılk defa seyrettım ama ... herseyredısten kendılıgınden bısıler eklenıyo fılme soyle bı 8-10 defa seyretmek lazım ... ayrıyetten sitesi cidden BOMBA olmus ... (bendeki divx indede son 5 dk da kopukluklar vardı ...)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 eet bikaç sefer daha izlemek lazım :)[signature][hline] - why are you wearing the stupid bunny suit? - why are you wearing the stupid man suit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 bu arada dvd si çok uygun fiyatlarda ama nedense görüntü kalitesi bana pek güzel gelmedi , güzel fakat daha iyi olabilirdi bide almanyadaki collection set de çıksa daha güze olurdu[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 filmi anca dün izleyebildim. iyimiş hakkaten. ama türü hakkında en ufak bir şey bilmiyodum. gecenin bi yarısı, ışıklar kapalı ve kulaklıkla izlerken tırstım epey. korku filmi olmamasına rağmen yani.. filmi hala tam olarak anlamadım da, sanırım filmde "kesin" bir şey yok. yani şunlar şunlar oluyor diye kesin bir açıklama yapılabilir mi, yoksa herkesin farklı yorumlaması normal mi?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Spoiler içerir.. Burda türkçe bir rehber var fena olmamış everybody dies alone [Bu mesaj Fegro tarafından 15 Ağustos 2004 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Kaçırıp izlemek isteyenler varsa Bu ayin 27 sinde Digiturk de Primemax de var,[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 kesin açıklama var, bu topic eski topicse burada yazıyor hepsi.[signature][hline]All of my endings, waiting to begin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 bu topic eski topic de hepsi yazmıyor burda eheh, yani benim okuduğum kadarıya yazmıyor en azından. official siteye baktım güzel olmuş.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelofdeath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2004 ilginç film vizyondayken hayal krıklığına uğratmış milleti ama DVD versiyonu 10mil$ getiri sağlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar