Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donnie Darko

Kharon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar neden işi bu kadar karıştırdınız anlamadım...

Bütün bunlar Donald'ın hasta aklının ölmeden önce ona oynadığı bir oyun...veya Tanrı'nın Donald'ın ölmeden önce dileğini yerine getirmesi de diyebiliriz...(Filmin bir yerinde de bunu söylüyor zaten,"Öldükten sonra soracağım çok şey var diyor")
Sosyal ağlarda paylaş

az once kat olarak izledik filmi pizzalarimizla
gene bu kadar guzel bi film olamiyacagini
aslinda bu filmin vize gelecekten yolanmis oldugunu iddia ediyom :)

DVD deki deleted sceneleri izledik, herseyiyle sahneler ynei ufuklar aciyor.

SPOILER

Mesela DOnnie nin ilaclari aslinda Placebo, doktoru ona bunu acikliyo ve vedalasiyor donnie ile

Donnie doktoruna baski uyguluyor ve doktoru kendi hakkinda utanilacak bir sey soyluyor (Mr. Rogers ile sexuel fantazisi oldugunu)

DOnnienin nasil oldugunu gosteriyolar (ucak motoru ustune dusmuyor aslinda, ucak motoru tavani kirinca, tavandaki kirislerden birinin parcasi akzik seklinde bogrune saplaniyor, tumuyle gostermisler.

Film asmis, bebeginde kurukaffa olan goz resmini istiyorum, film asmis
Drugs are bad, dont do drugs
You do drugs, you are baaad
ok?
drugs are baaaaaad
:P[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

Soundtracki komple indirdim kazaadan filmdeki şarkıların hiçbiri yok sadece müzikler işte sözlü şarkı yok. Mad world var çok güzel filmin finalidne çalan, killing moon var bir de filmin başında çalan. Ama soundtrackte yok bunlar.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
said:
arcane, 28 July 2003 08:56 tarihinde demiş ki:
bence o kadar aşmış bi film değil[hline]
yok yok o kadar aşmış bi filmmiş
gecenin bi saati uykumu kaçırıyorsa , müzikleri kafamda çınlıyorsa ve filmin sonuna hala üzülebiliyorsam o kadar aşmış bi filmdir..[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane dize gel :P
heeh DD lives!

First of all, Papa Smurf didn't create Smurfette, Gargamelle did. She was sent as an evil spy to the Smurf village, but the overwhelming goodness of Smurfs turned her into good. And about all those white pants thing, smurfs aren't heterosexual, they don't have reproductive organs under those small white pants. This is what is so illogical about being a smurf. I mean, what's the point of living, if you don't have a dick?!

-Damnit' Donnie, why are you so smart on us!

Hastasiyim, geek iyim, ezberleyeniyim[hline]Var var var.
-A Khajiiti Saying
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe
Harbi manyak bi filmdi yaa.Gecenin bi vakti arkadaşlarla izleyip de bütün gece hakkında kafa patşattığımız, hatta sese dayanamayan ev sahibi arkadaşın bize trip atıp başka odada yatmasına neden olmuş harika,aşmış tam arşivlik bi film[hline]
DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu
Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım
aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
Dvd sinde deleted scene svardi
directors cut i duymadim
ama buyuk ihtimal deleted sceneleri koyarlar, bi daa cekeceklerini sanmam filmin sahnelerini

ultimate spoiler diye aratin forumda topik ismi olarak donnie darko topigim var, acin bakin orda bi deleted scene var :0[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
ben de dün gece ilk defa izledim filmi. cidden harika bi filmmiş. paticikteki yorumları, internetteki başka yorumları ve en önemlisi orjinal sitesindeki yazıları/bilgileri okuduktan sonra iyice etkilendim.

vay beh..[signature][hline]The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who in the name of charity and goodwill shepherds the weak through the valley of darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger, those who attempt to poison, and destroy my brothers! And you will know My name is the Lord, when I lay my vengeance upon thee.

- Jules
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende 2 hafta once ılk defa seyrettım ama ...
herseyredısten kendılıgınden bısıler eklenıyo fılme soyle bı 8-10 defa seyretmek lazım ...
ayrıyetten sitesi cidden BOMBA olmus ...
(bendeki divx indede son 5 dk da kopukluklar vardı ...)[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
filmi anca dün izleyebildim. iyimiş hakkaten. ama türü hakkında en ufak bir şey bilmiyodum. gecenin bi yarısı, ışıklar kapalı ve kulaklıkla izlerken tırstım epey. korku filmi olmamasına rağmen yani..

filmi hala tam olarak anlamadım da, sanırım filmde "kesin" bir şey yok. yani şunlar şunlar oluyor diye kesin bir açıklama yapılabilir mi, yoksa herkesin farklı yorumlaması normal mi?[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...