diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Uploaded with ImageShack.us nasıl çözerim bu sorunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Eğer oyun versiyon'un enus ise, patch geldikten sonra realmlist amerika'ya dönmüş olabilir, onu değiştirmen gerekir. 4.0.3 patch bu gece çıkıyor diye duymuştum. Realmlist dosyasını eu ya ayarlaman lazm. Zaten enus ise simdiden patch'i apply etmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 peki ben repair yapmıştım wow u ondan sonra oldu bunlar onla alakası var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 evet dediğim gibi enus war ise realmlist i bir kontrol et, wow, data, enus, realmlist.wtf yi ac, us kısmını eu'ya çevir. Tabi enus ise vers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar