Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bolgede, sadece playerlari invul yapmak.

Core

Öne çıkan mesajlar

[regiontype r_galyan]

on=@hit
if ()
return 0
else
src.sysmessage Bu bolgede kimseye vuramazsin..!
return 1

on=@gethit
if ()
return 0
else
return 1

on=@hittry
if ()
return 0
else
return 1

on=@spellcast
if ()
return 0
else
src.sysmessage Bu bolgede kimseye buyu atamazsin..!
return 1

[Bu mesaj simonare tarafından 22 Ağustos 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj simonare tarafından 22 Ağustos 2004 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Larethian Sen Hiç Konuşma.Zaten Kendi Kafana Göre İlerliyosun.Bilmiyorum O Valheru mu Seni Böyle Yaptı.Afedersin Ama Serverin İçine Ettin!!!!3-5 Speedcilerle Uğraşmayım Diye Gittin 1.0 a Geçtin.İyi Halt Ettin.Serverde 10 Kişi Var.Eskiden Nasıldı.120 Kişi.Bak Kaç Kat Düşmüşsünüz.Bide Forumlardan Banlıyosunuz Geleni Gideni.Doğru Söz Söyleyeni 9 Köyden Kovarlar Misali.Doğru Şeyler Söylüyouz Ama Ona Rağmen Forumdanda Oyundanda Banlıyoruz.Zaten Belliydi Bole Sonu Olacağı Arqas'ın.Adam Gibi Staffları Attınız.Romina yı Editlediniz.Adam Gibi Stafflar Deince Şunnar Var.Anthelas Verminaard.Bu İkisi Senden Ve Diğerlerinden Çok Çalışıyodu.Serverde Gece Kimse Yokken Onlar Pagelere Bakıodu.Ama Sen Bu Mantıkla Bu Staff Kadrosuyla Hiçbiryere Gelemessin.55i'ye Geçersen Bu Dediklerime Bakmadan Direk Gelirim.Eski Arqas Olsaydı Oynayacak Server Aramazdım!Neyse Diceklerim Bu Kdr Yinede Şans Diliorum Umarım Bişi Olurdu 10 Olan Player Saısı 20-25 Olur.[signature][hline]Ultima Online Hayat Offline...
Sosyal ağlarda paylaş

[regiontype r_nopvp]
on=@enter
if !() && ()
events +e_nopvp
endif

[events e_nopvp]
on=@gethit
if ()
return 1
endif

bunu scriptlere ekle. sonra nerde pvp olmamasını istiyosan git oraya .region.events r_nopvp yaz. olacaktır. belki gmlerde olmayabilir, isplayer dedigim icin :P bilemiyorum tam[signature][hline]who is tazmanyak?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eros_Oleary, 22 Ağustos 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
Larethian Sen Hiç Konuşma.Zaten Kendi Kafana Göre İlerliyosun.Bilmiyorum O Valheru mu Seni Böyle Yaptı.Afedersin Ama Serverin İçine Ettin!!!!3-5 Speedcilerle Uğraşmayım Diye Gittin 1.0 a Geçtin.İyi Halt Ettin.Serverde 10 Kişi Var.Eskiden Nasıldı.120 Kişi.Bak Kaç Kat Düşmüşsünüz.Bide Forumlardan Banlıyosunuz Geleni Gideni.Doğru Söz Söyleyeni 9 Köyden Kovarlar Misali.Doğru Şeyler Söylüyouz Ama Ona Rağmen Forumdanda Oyundanda Banlıyoruz.Zaten Belliydi Bole Sonu Olacağı Arqas'ın.Adam Gibi Staffları Attınız.Romina yı Editlediniz.Adam Gibi Stafflar Deince Şunnar Var.Anthelas Verminaard.Bu İkisi Senden Ve Diğerlerinden Çok Çalışıyodu.Serverde Gece Kimse Yokken Onlar Pagelere Bakıodu.Ama Sen Bu Mantıkla Bu Staff Kadrosuyla Hiçbiryere Gelemessin.55i'ye Geçersen Bu Dediklerime Bakmadan Direk Gelirim.Eski Arqas Olsaydı Oynayacak Server Aramazdım!Neyse Diceklerim Bu Kdr Yinede Şans Diliorum Umarım Bişi Olurdu 10 Olan Player Saısı 20-25 Olur.

Bu konuşmanın başlıkla ne alakası war anlamadım ve burası bizim sitemiz değil birşeyleri anlatmak istiyorsan güzel bir üslub ile yazarsın bizde anlarız yada anlatırız ayrıca oyundan kimse banlanmadı forumlardan banlıyorum çünki hakaret ediyorsunuz.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Nomuka sonduta lay dimon ...
Ada.net

[Bu mesaj Larethian tarafından 22 Ağustos 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
simonare, 22 Ağustos 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
[regiontype r_galyan]

on=@hit
if ()
return 0
else
return 1

on=@gethit
if ()
return 0
else
return 1

on=@hittry
if ()
return 0
else
return 1

on=@spellcast
if ()
return 0
else
src.sysmessage Bu bolgede kimseye buyu atamazsin..!
return 1

[Bu mesaj simonare tarafından 22 Ağustos 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj simonare tarafından 22 Ağustos 2004 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]

Bunu kullanabilirsin bana mantıklı geldi...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir...
Sosyal ağlarda paylaş

Hakaret Ettiğim Yok.Ben Gerçekleri Söylüyorum Nedense Ban Yiyorum.1.0 a Geçme Kararını Kim Aldıysa Kınıyoum.İşallah Bi Gün Bizim Dediklerimizi Dikkate Alırsın.O Valheru Varya O Adam Deil.O Tam Bi Ezik Abidesi.Sana Söliim.Kendini Beğenmiş Bi slk.Bunu Diyorum Ama Sen Bu Slk ların Yanında Nası Çalışıon Annamıorum.Girdiğim İlk Gün Jail Yedim Serverde.1 Kişi Yoktu o Zaman.Neden Yedim Biliomusun Page Attım Staff Varmı Diye Jail Yedim.neden Sordum Biliomusun 55i Deyken Hiç Kimse Yoktu Serverde.Gm Olarak Seer Olarak...Bakalım Şmdi Varlarmı Die Attım.Ayrıca Takılmıştım Ve Binalar Gözükmüodu Onu Sorum Die.Ayrıca Ne Die Sphereye Geçtiniz Bana Ve Siteye Bunu Açıklarmısın.Eğer Speed Ve İnj'e arşı Dersen Hiç Konuşma.Speed Ve İnj e Karşı Yazılmış Connectorlar Var Çek Bi Tanesini.Çok mu Zordu.Tabi Son Zamanlarda Uraşmadınki Serverle.Nası Olsa 120 Kişiyi Vurmuştu Player Sayınız.Eee Şimdi Noldu 10 Bilemedin 15 Kişisiniz.Şimdi Niye Çok Çalışıosunuz.Dur Bunu Soliim.Player Sayısı Yükselcek 120 130 Olunca Tekrar Bırakılcak.Ama Sana Bişi Diim O Serverin Sayısı 35 i Geçmez.Bunun Anketini Yapalım Spheremi İyi Bu Sistemmi.Ayrıca Yazı Yazanların Alayını Banlıyosunuz Ben Asla Hakaret Etmedim!!!Sadece Eskiden Olanları Ve Neden Bu Sisteme Geçtiğinizi Yazdım.Ama Ne Cvp Var Ne Bişe Yazı Editlenmiş Ve Banlandınız Demişsiniz.Ahah Ayrıca Şu Lafında Komik.Forumdan Banlıyoruz Sadece Oyundan Deil.Neden Oyundan Banlamıosun Player Kaybolur Diemi.ak Acc İsimlerini Solüorum Kastım 7x 8x Oldu Heralde Ama Yinede Vereyim Banla.Acc Name Radsetur.Banlanan Acc Robbie nin.Benimki Forumlara Girmio Acaba Yazı Yazmadan Direk Banladınızmı.Neyse Ben Bu Olaylara Gülüp Geçiorum.Eski Arqascıları Yeni Bir Serverde Görmek Dileğiyle.[signature][hline]Ultima Online Hayat Offline...
Sosyal ağlarda paylaş

tazy don't be lazy

player bir server'ın herşeyidir.Bunu benden 100m kat daha iyi biliyorsun, playerların isteklerine,yorumlarına kulak vermedikten sonra o server bi .oka yaramaz.

şimdi diyeceksiniz nebula...
nebula istisnadır.Türkiyede ilk kurulan ve scplerle desteklenmiş sphere uo serverıdır.Bu yüzden kitlesi büyük olduğu için gerek duymuyorlar.Ha nebula dinlemiyormu? hayır onlarda dinliyordur elbette.[signature][hline]Pls Uo Shardımız Açıldı.Ph 7x Başlıyorsunuz.Ayrıntılı Bilgi Için;
http://www.pls.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

tüm manyaklar bu başlık altında mı toplanıyor?

1. sorununuz kiminleyse ona özel mesaj gönderebilirsiniz
2. ilgili forumlarda tartışabilirsiniz
3. yeni başlık açabilirsiniz (kilitlenmek üzere)
4. başka shardlara yelken açabilirsiniz
5. tazı rahat bırakabilirsiniz

görüyoruz ki mevcut başlıklara cevap yazmak son faktör, ki aslında bir faktör değil.[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 24 Ağustos 2004 17:50 tarihinde demiş ki:
tazy don't be lazy

player bir server'ın herşeyidir.Bunu benden 100m kat daha iyi biliyorsun, playerların isteklerine,yorumlarına kulak vermedikten sonra o server bi .oka yaramaz.

şimdi diyeceksiniz nebula...
nebula istisnadır.Türkiyede ilk kurulan ve scplerle desteklenmiş sphere uo serverıdır.Bu yüzden kitlesi büyük olduğu için gerek duymuyorlar.Ha nebula dinlemiyormu? hayır onlarda dinliyordur elbette.

Ya Denilcek Tek Kelime Hll.Ama Bu Larethian Bu Kafayla .ok Yolunu Bulur.Bu Staff Kadrosuyla Bu Mantıkla Pehh.Ben Giden Charlarıma İtemelrime Deil Eski Anılarıma Yanıorum.Server 0dan 55i Olsun Yine Kasarım.Ama 1.0 Olmaz Olamaz Yapamam Oynayamam.Kasayım Dedim Kastım Charlarım Var.Ama Adam Alışamıoki.3-5 Kişi Bu Sistemi İstedi 100 Kişi İstemedi.Ama Bizi Dineyen Kim.Neyse Larethian O Slk Valheru Ve Dier Staff Arkadaşlarınla Başarılı Olmanı Yine Diliorum Ama Olamıcaksınız Bunuda Belirtiorum!!!!![signature][hline]Ultima Online Hayat Offline...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...